Laukuose rastas moters lavonas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kauno rajone rastas moters lavonas. Pirminiais duomenimis, ji galėjo pragulėti apleistoje Jonučių kaimo pievoje apie du-tris mėnesius. Jeigu nebuvo čia atvežta iš kažkur kitur.

Apie šiurpų radinį Jonučių Vyčio Kryžiaus gatvės gale, už apleisto angaro, vakar buvo pranešta apie 15 val. Jį aptiko ne per toliausiai gyvenantis neblaivus vyras, su kuriuo buvo sunku susišnekėti.

Pagal palaikų būklę nustatyti nežinomosios amžiaus neįmanoma. Pirminiais duomenimis, ji buvo apie 165 cm ūgio smulkaus sudėjimo tamsiaplaukė. 

Sprendžiant iš aprangos, nežinomoji nepanaši į asocialią. Ji dėvėjo užsegamą raudonos, juodos ir pilkos spalvos dryžuotą megztinį su karūna ant krūtinės, mūvėjo pilkas sportines kelnes su užrašu "Nike". Tačiau buvo basa. Netoli - vandens telkinys.

Neatmetama, kad nežinomosios kūnas galėjo būti atvežtas čia iš kitur, pakeliui pametant jos apavą.

Nei Jonučiuose, nei visame Kauno rajone dingusių panašaus sudėjimo moterų nėra.

Akivaizdžių išorinio smurto žymių - durtinių žaizdų ar atvirų lūžių - ant velionės kūno nepastebėta. Jos palaikų skrodimą ketinama atlikti antradienį.

Galinčius padėti nustatyti velionės asmenybę bei jos mirties aplinkybes policija prašo skambinti telefonu 112 arba parašyti į elektroninį paštą zidrunas.bernatavicius@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

greiciausiai

greiciausiai portretas
bus grizusi is uzsienio su pinigais .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių