Latvijoje avariją sukėlęs pareigūnas kaltę verčia lietuviui? (ieškomi liudininkai)

  • Teksto dydis:

Kaunietis Tadas Klemensas socialiniame tinkle pasidalijo detektyvo verta istorija ir prašo atsiliepti visų, kurie matė Latvijoje įvykusią eismo nelaimę.

Pasak įrašo autoriaus, nelaimingas atsitikimas įvyko liepos 8 d. Latvijoje, Ventspilyje.

"Šią dieną čia vyko Jūros šventė, o ir atvykėlių iš Lietuvos netrūko. Tikimės, kad atsiras nors vienas, matęs šią nelaimę", – rašo Tadas.

Feisbuko įraše kaunietis detaliai nupasakoja įvykusios avarijos aplinkybes.

"Lietuvis įvažiavo į sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui. Jam sukant į kairę į jį rėžėsi dideliu greičiu važiavęs automobilis, kurį vairavo Latvijos policijos pareigūnas. Tuo metu vairuotojas važiuoti negalėjo, kadangi jam degė raudonas šviesoforo signalas", – dėsto jis.

Latvijos policija, anot Tado, dėl avarijos kaltina lietuvį. Įraše vyras pamini, kad svečios šalies pareigūnai mini antrą šviesoforą, kurio toje vietoje nėra, taip pat didelį lietuvio vairuojamo automobilio greitį, nors jis tuo metu suko į kairę ir net praleido vieną tiesiai važiuojantį automobilį.

"Kuomet nukentėjęs lietuvis buvo ištrauktas iš automobilio, buvo paimtas jo mobilusis telefonas, jam nebuvo leista paskambinti artimiesiems. Į ligoninę jis buvo pristatytas sąmoningas, o atvykusi tyrėja jam tuoj pat liepė pasirašyti dokumentus,  kuriais jis patvirtina savo kaltę", – istoriją baigia įrašo autorius.

Vyras prašo visų, kurie turi bet kokios informacijos apie šį eismo įvykį, paskambinti telefonu +370 (681) 66 940.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zinovas

zinovas portretas
Seniai sakiau tau- nusipirk videoregistratoriu !!!!!!

Savas

Savas portretas
Nepasirase

as

as portretas
jo bliamba, nereikejo pasirasinet neisiaiskinus, ka butent pasirasai, dabar tai jau tikrai niekas nepades, tikekis kad rasi liudininku
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių