Lampėdžio ežeras pasiglemžė dar vieną auką

Karštasis savaitgalis toliau skaičiuoja aukas prie Kauno vandens telkinių: sekmadienio pavakarę iš Lampėdžio ežero ištrauktas jau antras per kelias dienas jame nuskendęs jaunas vyras.

Karštasis savaitgalis toliau skaičiuoja aukas prie Kauno vandens telkinių: sekmadienio pavakarę iš Lampėdžio ežero ištrauktas jau antras per kelias dienas jame nuskendęs jaunas vyras. Tai – jau trečia vandens pramogų auka Kaune per pastarąsias keturias dienas.

Apie tai, kad Lampėdžio ežere galimai nuskendo 30-metis A.D., Kauno specialiosioms tarnyboms buvo pranešta apie 18 val. Skambino sunerimusi kartu su juo buvusi moteris. Ji teigė, kad vyriškis nuėjo nardyti ir nebegrįžta jau apie valandą.

Ir vėl nelaimė įvyko Lampėdžio ežero Vilijampolės krante, kuriame nebudi gelbėtojai. Tik šį kartą – kempingo paplūdimyje.

Ugniagesių gelbėtojų narai aptiko skenduolį už 15 metrų nuo kranto – šešių metrų gylyje. Galima nelaimės vieta nustatyta pagal ant kranto likusias A.D. šlepetes. Pirminiais duomenimis, jis – marijampolietis, ilgąjį šventinį savaitgalį viešėjęs Kaune.

Portalas kaunodiena.lt jau rašė, kad penktadienio ryte iš Lampėdžio ežero ištrauktas ketvirtadienio pavakarę jame nuskendęs 22 metų jaunuolis, pramogavęs čia su draugais. O penktadienio pavakarę Kauno mariose nuskendo 30-metis, girtavęs ant kranto vyriškoje kompanijoje.


Šiame straipsnyje: ežerasskenduoliskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

TO NEJUOKINKIT

TO NEJUOKINKIT portretas
BINGO!!!

faktas

faktas portretas
Jeigu mokyklose butu privaloma disciplina ismokti plaukti - neliktu beprasmiu mirciu

Romas

Romas portretas
Na, kad prieš atsirandant karjierui buvo ežeriukas-tai jau tikrai. Teko pačiam vaikystėje kelis kart maudytis. Vietiniai jį tiesiog ežeriuku vadino ir jis buvo prie pat Lampėdžių pušyno. Aplink buvo pievos,ganėsi ožkos, buvo kelios sodybos. O dabartinis karjieras labai daug gyvybių pasiglemžė, o atidarius kempingą jų bus dar daugiau, nes toje vietoje labai status krantas.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių