Kriminalistų laimikis – kanapės ir jų auginimo laboratorijos

  • Teksto dydis:

Kauno kriminalistai ketvirtadienio vakarą aptiko didelį kiekį kanapių ir jų auginimo laboratorijas.

Kauno miesto Žaliakalnio pareigūnai, vykdydami operaciją Ukmergės rajone, Pabaisko seniūnijoje, ir Jonavos rajone, Kulvos seniūnijoje, rado apie 16 kilogramų kanapių.

Pastatas Ukmergės rajone, kuriame buvo rastos narkotinės medžiagos, specialiai pritaikytas ne tik jų paruošimui, bet ir džiovinimui, pranešė policija.

Tą pačią dieną Kulvos seniūnijoje kriminalistai, atlikdami kratą įmonei priklausančiose patalpose, aptiko užmaskuotas dvi kanapių auginimo laboratorijas. Viena laboratorija buvo paslėpta už metalinės spintos su magnetu. Antra laboratorija konspiracijos tikslais buvo paslėpta po automatinėmis nusileidžiančiomis grindimis. Kratų ir apžiūrų metu paimtos visos rastos kanapių augmenijos, specialios įrangos, pritaikytos jų auginimui.

Sulaikyti du policijai žinomi vyrai – P. D. (57 m.) ir V. D. (27 m.). Jiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Vyrai taip pat įtariami neteisėtu aguonų ar kanapių auginimu.

Vyrams gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų. Penktadienį kreipiamasi į Kauno apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apylinkės prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A.S.

A.S. portretas
Legalizuot marihuana. Shventas augalas ne narkotikas

Sombrero

Sombrero portretas
Keistas pasaulis: vienur vaistai, kitur kalejimas. Bereikalingos problemos zmonems, greiciau legalizuotu :)

DJ

DJ  portretas
Kratikite visų įmonių chemijos laboratorijas ir rasi daug įdomybių nes daugelis jų ne tyria, o gamina dažniausiai amfetaminčiką !. Gaminami įminių, fabrikų, gamyklų produktai yra tik priedanga narkatos gaminimui ypač jei tai liečia religijų atributiką nes policija bijo būti apkaltinti dėl religijos diskriminacijos arba mažumų diskriminacija nors būtent tos visokių spalvų mažumos gyvena būtent iš narkatos gaminimo ir platinimo, o jų mažumos koncepcija yra priedanga narkatos gaminimui, nes mes galime pradėti klykti dėl mūsų diskriminacijos ! . Tik įdomu ar narkatos gaminimas ir platinimas nėra normalių žmonių diskriminacija, o kaip dėl vaikų pornografijos !. Policijai yra labai daug darbo !.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių