Per kraupią avariją Kauno rajone žuvo keturi vyrai, dar vienas sužalotas

Šeštadienį po pietų Kauno rajone įvyko kraupi avarija. Per ją žuvo net keturi jauni vyrai, o vienas buvo sunkiai sužalotas.

Kauno apskrities policijai apie avariją pranešta 14.40 val. Nelaimė įvyko apie 20 kilometrų nuo Kauno, prie Pažėrų kaimo.  Automobilis "Rover"rėžėsi į medį. Iš penkių automobilyje buvusių žmonių gyvas liko tik vienas vyras. Jis išvežtas į ligoninę.

Kraupi nelaimė įvyko kelyje Garliava - Kazlų Rūda. "Visi žuvusieji jauni vyrai, moterų automobilyje nebuvo. Tikslaus žuvusiųjų ir sužeistojo amžiaus pasakyti negaliu, jų tapatybės dar nenustatytos", - portalui kaunodiena.lt sakė Kauno kelių policijos budėtojas.

Žuvusiuosius iš sudaužyto automobilio traukė ugniagesiai-gelbėtojai. Avarijos aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

mikas

mikas portretas
Kauno rajono gyventojui. Jau tik neverk, kelius jums suremontavo. Furos ten nevažinės. Viskuo nepatenkintas.

NIMK GAZĄ IR NEBUK ERELIS

NIMK GAZĄ IR NEBUK ERELIS  portretas
,,,jei matai kliuty,važiuok 5 km/val,,,jau kiek tų avarijų,,,visada pagalvok,o jei vaikas išbegs y kelią,o jei padanga sprogs,o jei vairo stiprintuvas pareis o tu vairuoji viena ranka,o kita ranka lauke ar po kelnes kuitiesi ...VISADA pagalvok,o jei ??? TAI TAVO VEIKSMAI AR SPESI ???? JAU KEIKTIS NORISI MAN !!!TAIP VAŽINĖJA KAS PINIGŲ,PAŽINČIŲ TURI !! GALIU TEIGTI KAD TOKIŲ 80 PROC I KITI LIKĘ 20 PROC TAI VISI KITI SKUBĖTOJAI,NEVYKĖLIAI,PAGĖRĘ IR T.T.T.T AIŠKU UŽUOJAUTA PIRMIAUSIAI,,,BET BUTŲ VIEŠAS TEISMAS IR DILGĖLĖMIS IŠPERT AIKŠTĖJE !!! BAIGTUSI TAS CHAOSAS LIETUVOJE PER MĖNESY!! MAŽA VALSTYBĖ ,PATIKĖKIT,BAIGTUSI !!!!

moteriske

moteriske portretas
o kuo cia ji kraupi?vaziavo nesaugiu greiciu ir uzsimuse.gerai kad vaiku nesutraiske.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių