Kraupi avarija Kaune: greitosios pagalbos automobilis rėžėsi į medį

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Kauno centre nuo kelio nuvažiavo greitosios medicinos pagalbos automobilis, nukentėjo trys žmonės.

Policijos departamento duomenimis, nelaimė Šv. Gertrūdos gatvėje įvyko 20.57 val. Greitosios medicinos pagalbos automobilis nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Per eismo įvykį sužalotas vairuotojas (gimęs 1944 m.) bei dar du asmenys (gim. 1967 m. ir 1941 m.), tarp jų vienas pacientas. Visi nukentėjusieji išgabenti į ligoninę.

Medikų automobilis „VW Crafter“ priklauso Kauno klinikinei ligoninei. 

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, greitosios pagalbos automobilio vairuotojas buvo be sąmonės. Kauno policijos budėtojas informavo, kad, pirminiais duomenimis, nelaimė galėjo įvykti sušlubavus greitosios pagalbos automobilio vairuotojo sveikatai.

 


Šiame straipsnyje: avarijagreitosios automobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Savus ,nusenusius įdarbina vairuotojais,todėl tokios pasekmės.Ar gali dirbti greitosios pagalbos vairuotoju 73 metų žmogus?

AS taip manau.

AS taip manau. portretas
Mat tu zinai ko reikes ko nereikes.Galesi ekstreseansas?o gal putino ruporas.Durniu laiva patys ir statote.Renkate ivairius prisiplakelius reksnius,pazadukus.Jei dirbtumet lietuvai tai sitaip nebutu.Ir neleistumet elgtis su savimi tiem isrinktiesiem kaip su vergais.Geriau spjauti i viska ir isvykti kitur vergauti,o ne kurti gyvenima cia.

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė:

Durnių Laivo Kapitonės nuomonė: portretas
Nu tai nesinervinkit - valdziagyviu prioritetas 2 procentai kariuomenei. Ne sveikatai... Ne svietimui... Ne policijai... O ginklams kuriu nereiks
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių