Kontrabandininkės išmonė nustebino ir visko mačiusius pareigūnus

  • Teksto dydis:

Kauno apskr. VPK Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai praėjusią savaitę, penktadienį, organizavo priemonę dėl akcizais apmokestinamų prekių nelegalios apyvartos pažeidimų išaiškinimo ir užkardymo.

Priemonės metu pareigūnai nuvyko į Kaišiadorių rajone esantį Rumšiškių miestelį ir patikrino vienos 69 metų moters kiemą nustebo. Namo kieme augančiose tujose ir gėlių klombose pareigūnai aptiko 432 pakelių cigarečių, paženklintų baltarusiškomis banderolėmis. Kaišiadorių rajone, Stasiūnų kaime, pareigūnai aptiko dar kontrabandinių cigarečių, tiesa, jų kiekis kur kas mažesnis – 8 pakeliai, dar 4 vnt. kontrabandinių cigarečių rasti pas vyrą Totoriškių kaime.

Visas penktadienio patikrinimas tuo nesibaigė: pareigūnai, nuvykę į Kaišiadorių rajone, Paparčių seniūnijoje esantį Padvarių kaimą ir patikrinę moters, gimusios 1956 m., gyvenamąsias patalpas, rado ir paėmė įvairiose vietose paslėptus net 119 vienetus įvairių talpų kontrabandinių alkoholio gaminių ir namų gamybos skysčio, turinčio alkoholio kvapą.

Tokiais veiksmais buvo pažeistos alkoholio produktų ir tabako gaminių gabenimo ir laikymo Lietuvos Respublikos teritorijoje taisykles, todėl asmenims teks atsakyti pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str. Surinkta medžiaga apie padarytus pažeidimus poveikio priemonių taikymui pateikta Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentui.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti internetiniame puslapyje, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kalbos metų "priemonės"

Kalbos metų "priemonės" portretas
"organizavo priemonę dėl akcizais apmokestinamų prekių nelegalios apyvartos pažeidimų išaiškinimo ir užkardymo." "Priemonės metu pareigūnai nuvyko į Kaišiadorių rajone esantį Rumšiškių miestelį ir patikrino vienos 69 metų moters kiemą nustebo."

Kas papylė žibalo?

Kas papylė žibalo? portretas
Aiškiai įskūsta bobelė, bet viskas būtų pigiau.

...

... portretas
Ach - išgirs Rimvydukas-Valkatėlė ir apsiputos kad laisvoje šaly laisvas pilietis negali laisvai cigarečių pasislėpt.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių