Kokią paslaptį atidengė nusekęs Nemunas?

Kauno ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Kulautuvą – traukti iš Nemuno galimai su žmonėmis nuskendusio automobilio.

Ketvirtadienio popietę Kauno ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Kulautuvą – traukti iš Nemuno galimai su žmonėmis nuskendusio automobilio. Apie tai, kad nusekusi upė atidengė nuskendusio automobilio kėbulą, buvo pranešta apie pusę dviejų dienos.

Ties garsiąja Akacijų alėja, maždaug 10 metrų nuo kranto iš vandens, kyšantį automobilio kėbulą pastebėjo į žvejybą išsirengę vaikai. Ši vieta, anot Kulautuvos seniūnės Eglės Valiauskienės, mėgiama žvejų. Tačiau čia ir maudomasi, nes geras krantas.

Nepaisant vietos populiarumo, vaikų radinys gulėjo Nemuno dugne jau seniai. Pro storą dumblo sluoksnį buvo sunku įžiūrėti buvusią šio automobilio spalvą. Galiausiai konstatuota, kad jis buvo vyšninis.

Tačiau skenduolio modelis kol kas nežinomas – iš maždaug dviejų metrų gylio ištrauktas tik automobilio stogas, dugnas bei priekinė ir galinė dalis. Kur likusios jo dalys, neaišku.

Ugniagesių gelbėtojų narai, pasitelkę pagalbon Kulautuvos seniūnijos darbininką su traktoriuku, traukė skenduolio dalis apie kelias valandas. Iš pradžių sekėsi nekaip, nes, anot seniūnės, reikėjo kur kas galingesnės technikos.

Ar pradėti ikiteisminį tyrimą dėl šio radinio, spręs Kauno rajono policija.

Realiausia versija – aptiktos pavogto automobilio, kurio savininkas atsisakė mokėti išpirką, dalys. Tačiau neatmetama, kad šis automobilis naudotas, darant kokį nors kitą nusikaltimą, ir po to supjaustytas į dalis, siekiant jo atsikratyti, kaip nereikalingo įkalčio.

Manoma, kad ši, anot Kulautuvos seniūnės, niekuo neišskirianti vieta galėjo būti pasirinkta dėl patogaus privažiavimo.

„Dirbu seniūne jau penkeri metai, bet tokių dalykų dar nebuvo“, – teigė E.Valiauskienė, pasiteiravus, ar Nemune ties Kulautuva dažnai randami nuskandinti automobiliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asabos su praskeltom galvom

Asabos su praskeltom galvom portretas
Sovietų laikais buvo ir gero ir blogo, o kapitalistinės kišenkratijos liberastijos dabartis aiški kiekvienam žingsnyje. Aš ne prieš nepriklausomybę, ir ne už rusiją- aš prieš tautos mindymą mėšle.

micius

micius portretas
Man teko Lampedziuose is Nemuno istraukt su spiningu nupjauta automobilio uzrakta ties masinu vagiu namais Romuvos gatves pradzioje

bhnj'ui

bhnj'ui portretas
tai jau , sapalionės.Sovietų laikais trąšos krūvomis gulėdavo laikuose, jas merkdavo lietus ir visa ta zaraza tekėjo į upes ir ežerus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių