Keturiose Kauno taksi įmonėse – kratos, sulaikyti vadovai

  • Teksto dydis:

Lietuvos kriminalinės policijos biuras kartu su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistais vakar atliko kratas keturiose Kauno taksi įmonėse, jų vadovų namuose, darbo vietose.

Kratų metu paimti kompiuteriai, dokumentai, įvairūs užrašai, pinigai. Įmonių vadovai sulaikyti.

Tyrimas atliekamas dėl galimai neįtrauktų į įmonių apskaitą apie 300 000 eurų. Apribotas turtas, taikytas įtariamųjų ir įmonių turtui, banko sąskaitoms taikytas laikinas nuosavybės teisių apribojimas.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas Lietuvos kriminalinės policijos biure, toliau perduotas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnams.

Kaip teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas, ikiteisminio tyrimo metu bus aiškinamasi, ar bendrovės veikė kartu, ar sutapo jose naudota nusikalstama schema. 

Ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. 2 d. (sukčiavimas) ir 222 str. 1 d. (apgaulingas apskaitos tvarkymas) organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.


Šiame straipsnyje: taksikratossukčiavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
O A&G patikrino, nes veza nenormaliai mazom kainom. Grynas dempingas.Gal pinigus plauna?...

tam visus burzujus

tam visus burzujus portretas
Ar tu bent žinai žodžio ''buržujus'' prasmę?

visus burzujus

visus burzujus portretas
sodint...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių