Istorija apie Kaune užpultą kunigą išgalvota?

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakare Kaune užpultas 31 metų kunigas B. L. Dvasininkui kelią nusikaltėliai pastojo netoli jo namų, rašo portalas delfi.lt. Tačiau Kauno policija teigia pranešimo apie tokį įvykį negavusi, o Kauno arkivyskupijos atstovė sako, kad tai gali būti išgalvota istorija, nes tokio amžiaus kunigo, turinčio tokius inicialus, pas juos nėra. 

Anot portalo delfi.lt, B.L. į akis užpuolikai pripurškė dujų ir bandė atimti piniginę. Tačiau žinomas kunigas nuo jų sugebėjo pabėgti – išgelbėjo patirtis bėgiojant maratonus. 

Teigiama, kad dvasiškio akistata su užpuolikais įvyko Taikos prospekte, prie „Norfos“ prekybos centro. Tarp pastojusiųjų jam kelią buvo ir vaikinų, ir merginų.

Tačiau Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė ketvirtadienio ryte sakė, kad jos kolegos budėtojai jokio pranešimo apie tokį įvykį minėtoje vietoje nėra gavę. Nesikreipė niekas dėl šio išpuolio ir į Dainavos policijos komisariatą, kurio aptarnaujamoje teritorijoje, kaip teigiama, tai įvyko.

Kauno arkivyskupijos referentė Vilija Karaliūnaitė portalui kauno.diena.lt taip pat teigė, kad pas juos tokio amžiaus kunigo, turinčio tokius inicialus, nėra.

„Skaitėme ir mes apie tą įvykį, padarėme dvi išvadas: arba ši istorija išgalvota, jeigu apie ją net nepranešta policijai, arba užpultasis – ne katalikų kunigas. Pas mus yra vienas kunigas su tokiais pačiais inicialais, tačiau vyresnio amžiaus. Be to, mes šiandien jį matėme – jis nebuvo vakar užpultas". 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Čia gi uniformuoto pareigūno užpuolimas- klebonas gi su sutana buvo

labai jau tinkama dirva

labai jau tinkama dirva  portretas
augti smurtui...Lietuva,esi gi Europos vidury,o ekonom.,social.,psicholog. aplinka kaip Afrikos/Azijos uzkampy...!

Seklys Morka

Seklys Morka portretas
Gal ten buvo Birbalas Lionginas?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių