Kedžių kaimynės sveikata stabdo bylą

Kauno apylinkės teismui vis nepavyksta pradėti baudžiamosios bylos, kurioje Laimutė ir Andrius Vytautas Kedžiai bei jų kaimynė Olga Girdauskienė kaltinami Laimutės Stankūnaitės dukros tvirkinimu.

Byla ir vėl nepradėta dėl O.Girdauskienės sveikatos sutrikimų.

Visiems trims kaltinamiesiems pareikšti įtarimai dėl mažametės tvirkinimo. Už tai gresia iki 5 metų nelaisvės.

Nukentėjusiąją šioje byloje pripažinta Kedžių anūkė, mažametė L.Stankūnaitės dukra. Kaltinamieji prašė iš naujo apklausti mažametę, tačiau teismas nusprendė, kad mergaitė bus apklausta tik tuo atveju, jei bus būtina.

L.ir A.V.Kedžiai prašė mažametės tvirkinimo bylą nagrinėti viešuose teismo posėdžiuose, tačiau teismo sprendimu tai vyks už uždarų durų.

Ikiteisminis tyrimas dėl mergaitės tvirkinimo buvo pradėtas ją išgabenus iš laikinosios globėjos Neringos Venckienės namų. Įtarimai dukterėčios tvirkinimu pareikšti ir tetai N.Venckienei, tačiau jos atžvilgiu byla išskirta. Teisėsaugai pargabenus Jungtinėse Amerikos Valstijose pasislėpusią buvusią teisėją ir Seimo narę, N.Venckienė bus teisiama už šį ir kitus jai inkriminuotus nusikaltimus.

L.Stankūnaitės dukros senelių ir tetos namuose patirtus išgyvenimus patvirtina 2009 m. spalio 5 d. Kedžių namuose sumontuotos garso aparatūros įrašai. Garso įrašymo technika Kedžių namuose buvo sumontuota iš karto po tragiškų įvykių Kaune, kai prie namų buvo nušautas teisėjas Jonas Furmanavičius ir L.Stankūnaitės sesuo Violeta Naruševičienė. Įtarimai dėl kraupių nusikaltimų iš karto krito ant N.Venckienės brolio Drąsiaus Kedžio.

Dabar jau miręs kaunietis D. Kedys kelis asmenis viešai kaltino seksualiai išnaudojus jo mažametę dukterį. Jo viešų kaltinimų taip pat sulaukę Kauno apygardos teismo teisėjas J. Furmanavičius ir L.Stankūnaitės sesuo V. Naruševičienė buvo nušauti 2009 m. spalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesa isaiskes

tiesa isaiskes portretas
Dieve, duok jegu Kedzio seimai. Visu nenuteisi, tiesa isaiskes ,niekada nepamirsim mazos mergytes klyksmo,Viska atsimenam. Pedofilai anksciau ar veliau uzmokes uz savo slykscius pomegius, ne siam gyvenime, tai kitame .

Gaila

Gaila portretas
Uz mazos mergaites vaikystes suzalojima kai mama su mergaite turejo palikti tevyne del fizinio pavojaus mergaites ir mamos gyvybei ir tik tiek bus nubausti senieji Kedziai ir ju kompanjonai aiskiai per daug svelni bausme.

Vaje, vaje

Vaje, vaje portretas
Kodel neparodot tos laidos kur Usas stovedamas prie lango su savais apsauginiais pasake, kad jei jam bus pateikti kaltinimai, tada jis viska pasakys kaip buvo, tai jeigu nieko nebuvo Stankunaite vos ne sventoji tai kodel tada bijojot kad Usas neprabiltu ir prigere vargsas balutej. ponai teisejai ar jums jau senatves skleroze,aaa
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių