Per gaisrą Kauno sporto halėje apdegė kavinės savininkas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie Kauno sporto halės kavinėje kilusį gaisrą. Ugniagesiai netrukus užgesino ugnį.

Pranešimas apie gaisrą Perkūno alėjoje 5 bendruoju pagalbos telefonu gautas 19 val. 23 minutės. Į įvykio vietą buvo išsiųstos gausios Kauno ugniagesių pajėgos, medikai, apie įvykį informuota policija.

Ugnis buvo įsiplieskusi halės pastate esančios kavinės virtuvėlėje. Užsidegė aliejus gruzdintuvėje.

Ugniagesiai vyko reaguodami į komandą dėl didelės grėsmės - važiavo iki dešimties ugniagesių ekipažų, tačiau vėliau dalis jų buvo atšaukta.

Per gaisrą nukentėjo vienas žmogus - kavinės savininkas A. S. Jį dėl rankos ir veido nudegimų medikai išvežė į Kauno klinikas.

Pačioje halėje tuo metu vyko televizijos projektas „Kadagys“, tačiau tiesioginė transliacija per televiziją TV3 nebuvo nutraukta.

Kol atvyko ugniagesiai, iš patalpų evakavosi apie 30 žmonių.

Buvo stipriai uždūmintos kavinės patalpos. Apdegė ir aprūko dvi pagalbinės patalpos. Nuo aukštos temperatūros išsilydė elektros instaliacijos laidai.


Šiame straipsnyje: Kauno sporto halėgaisrasugnis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
WorthReadingStuff.com - įdomiausi viso pasaulio žiniasklaidos straipsniai vienoje vietoje ;)

TV 3- ne...

TV 3- ne... portretas
Pofik , kad smarve, pofik ,k ad nera kuom kviepouti, bet tylekit nes vyksta TV3 transliacija, visi s... svarbiausia juk TV 3

nu

nu portretas
Kažkaip asocijuojasi su Maksimos stogo griūtim-nesvarbu, kad pavojus žmonių gyvybei, visi privalo sėdėti savo vietose. Tikiuosi atsakingi asmenys bus įvertinti tiek Darbo inspekcijos, tiek Priešgaisrinės.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių