Kauno senamiestyje ˜rastas vyro lavonas

  • Teksto dydis:

Antradienio vidurdienį Kauno senamiestyje aptiktas nežinia kiek laiko pragulėjęs lavonas.

Nežinomo pagyvenusio vyro palaikai buvo aptikti prieš 11 valandą netoli Šauklių gatvės viešojo transporto stotelės. Jį rado darbininkai, atvažiavę kabinti reklamų.

„Išsiėme tentą ir, pasitiesę jį ant žolės, staiga pamatėme iš už elektros skydinės kyšančias žmogaus kojas“, – pasakojo portalui kauno.diena.lt vienas iš darbininkų, aptikusių šį šiurpų radinį.

Pašnekovo teigimu, negyvo žmogaus kojos buvo matomos einant šaligatviu, tačiau niekas į tai nereagavo. Galbūt galvojo, kad mato miegantį neblaivų asmenį.

Reklamas kabinantys darbininkai, nuėję prie gulinčiojo, pamatė, kad jo veidas – kruvinas, o rankos – pamėlusios. Iškviesti greitosios medikai konstatavo nežinomojo, kuriam – apie 60 metų, mirtį.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vyro mirties priežasties nustatymo. Pirminiais duomenimis, jokių akivaizdžių išorinio smurto žymių ant velionio kūno nepastebėta. Neatmetama, kad veidą jis galėjo susikruvinti krisdamas. Tačiau atlikus palaikų skrodimą ir konstatavus, kad vyriškio mirtis – smurtinė, pradėtas ikiteisminis tyrimas gali būti pekvalifikuotas į nužudymą.

Iki 14 val. velionio asmenybė dar nebuvo nustatyta. Jo drabužiuose nerasta jokių dokumentų. Tačiau jie buvo nešvarūs ir apdriskę, dėl to neatmetama, kad tai – benamis.


Šiame straipsnyje: lavonasmirtisvyro lavonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
ne visi prasigeria del darbo del atsainumo visuomenes puse galima tokiu mirciu isvengt.

...

... portretas
Nesvarbiam: nepašalimus priežasčių beprasmiška pasekmes pudruot.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Prie ko čia seimūnai ir prie ko čia lietuviai krenta kaip lapai... Paimk betkurį tą vargšą seimūnų nustekentą benamį išprausk pašerk ligas apgydyk surask darbą pastatyk namą paleisk į gyvenimą... po kiek laiko jis vėl viską bus pragėręs ir gatvėse girtas dvokiantis valkiosis...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių