Kauno rajone per eismo įvykį sužeisti keturi žmonės

Antradienio vidurdienį automobilis „Audi A6“, kuriuo važiavo keturi kauniečiai, taranavo Ramučiuose - prie kelio Kaunas-Jonava įsikūrusią „Neste“ degalinę. Medikų pagalbos prireikė visam jo ekipažui.

Antradienio vidurdienį automobilis „Audi A6“, kuriuo važiavo keturi kauniečiai, taranavo Ramučiuose – prie kelio Kaunas-Jonava įsikūrusią „Neste“ degalinę. Medikų pagalbos prireikė visam jo ekipažui.

Tačiau sužeistųjų galėjo būti dar daugiau, nes iš kito eismo įvykio vietos sprukęs „Audi“, anot liudytojų, važiavo labai dideliu greičiu. Kai kurie jo aplenkti vairuotojai teigia, kad nutrūktgalvių greitis galėjo būti 150 kilometrų per valandą.

Kodėl taip bėgta iš techninio eismo įvykio pačioje Kauno Savanorių prospekto pabaigoje, turėtų paaiškėti ikiteisminio tyrimo metu. Kol kas jį pradėję pareigūnai patvirtino tik tiek, kad „Audi“ ten kliudė kitą automobilį.

Antroji bėglių avarija, per kurią jie visi patyrė įvairias traumas, įvyko jau minėtos Ramučių degalinės teritorijoje. Joje nesuvaldytas „Audi“ išvertė apie 10 metrų aukščio reklaminį stendą su degalų kainomis bei eismo ženklą.

„Jeigu šių bepročių kelyje nebūtų pasipainiojęs minėtas stendas, jie būtų sužaloję ir prie „Hesburger“ restorano staliukų sėdėjusius žmones. Čia pat – ir vaikų žaidimų aikštelė“, - pasakojo portalui kaunodiena.lt įvykio liudytojai.

Tačiau išverstas reklamos stendas sustabdė ir nutrūktgalvių kelionę. Visiems ji baigėsi Kauno klinikose. Ten greitosios pagalbos medikai nuvežė ir nesuvaldytu „Audi“ važiavusius du 36 bei 54 metų vyrus ir dvi 22 bei 49-erių metų moteris, Vienai iš jų įtariamas net atviras kojos lūžis.

Iš visų susižalojusiųjų pareigūnai paėmė kraujo - tyrimams dėl galimo girtumo. „Važiavome pietauti“, – teigė jie greitosios pagalbos medikams.

Tebeskaičiuoja savo nuostolius ir „Audi“ taranuota degalinė „Išverstas mūsų stendas, kuris jau nebus tinkamas naudojimai, kainuoja daugiau už jį taranavusią „Audi“, - portalui kaunodiena.lt konstatavo degalinių tinklo „Neste“ atstovas.


Šiame straipsnyje: avarijaeismasnelaimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai paprasta

Labai paprasta portretas
Girto vairavimas turi būti prilygintas kriminaliniam nusikaltimui, net jei nėra nukentėusiųjų. Ir kalti turi būti elemetariai sodinami be išlygų. Baudos jų negąsdina, nes iš jų nieko nepaimsi. Teisių atėmimas taip pat, adangi teisių dažniausiai jie jau eniai nebturi, jeigu kažkada ir turėjo.

Isgamos

Isgamos portretas
Tokius reikiaa kuo griezciau nubausti.

vairuotojas

vairuotojas portretas
Baisu darosi dėl nekaltų žmonių saugumo, kai važinėja monstrai. Žmonės mato girtuoklius už vairo, bet tyli, nes bijo teikti savo duomenis, turėtų būti užtikrintas anonimiškumas ir į tokius skambučius policija reaguotų iš karto, o ne tardytų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių