Kauno policija prašo atsiliepti nukentėjusius nuo sukčiaus (foto)

Kauno policija prašo atsiliepti gyventojus, kurie yra nukentėję nuo sukčiaus.

2013 m. birželio – liepos mėn. asmenys  (tikslus skaičius nustatinėjamas) su nuomotoju Ryčiu Daunoravičiumi sudarydavo nuomos sutartis dėl buto, esančio adresu Rietavo g. 15-86, Kaune. Žmonės už buto nuomą sumokėdavo avansą, tačiau į išsinuomotą butą patekti negalėdavo, nes buvo duodami netinkami raktai ir pan. Dažniausiai buvo paimamas avansas už tris mėnesius t.y. 1 050 litų.

Už sukčiavimą buvo laikinai sulaikytas pil. Rytis Daunoravičius. Jam pareikšti kaltinimai bei paskirtos kardomosios priemonės dokumentų paėmimas ir rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Šiandien Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Pareigūnai prašo atsiliepti žmones, kurie galimai nukentėjo nuo R. Daunoravičiaus veiksmų ir paskambinti Santakos policijos komisariato tyrėjai Linai Labazinienei telefonu (8 37) 30 38 22.

Plačiau apie sukčiaus viražus skaityti penktadienio dienraščio "Kauno diena" numeryje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikra

tikra portretas
tiesa pvz. panemunėje nelegaliai išnuomuotame bute kiekvieną šeštadienį vyksta išgertuvės iki 3 val. nakties ir ilgiau, bute yra labai mažas vaikas.1 kartą įspėjome patys, kitą kartą kvietėm policiją-tai atvyko tik po 1 val.kai buvo jau išsiskirstę o kitą šeštadienį nuomininkai gėrė balkone. Buto savininkas jau seniai išvykęs. Nebijo jie tos policijos visiškai

pilietis

pilietis portretas
Butus ir kitas patalpas nomuoja dauguma nelegaliai,kalbama apie Kauna,Nuo nuomininku kencia kiti butu savininkai.Laiptines nuomininkai neplauna o ir bendra turta nesuinteresuoti saugoti.Butu savininkai prie einamu remonto darbu ,kurie nomuoja butus ,turetu uz atliekamus darbus , bendram turtui issaugoti ,moketi dvigubai o gal ir daugiau.Isnuomave butus ,butu saviniinkai nuteikineja nuomininkus pries gyvenancius bendraturcius.Atejusiam gyventi laikinai nesvarbu niekas ,cia jis siandiena gyvena ,ryt kitur.Faktiskai is sio verslo issirutuliuoja problemos,taciau ju niekas nenori isgirsti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių