Kauno policija ieško dingusios nepilnametės

  • Teksto dydis:

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato kriminalistai ieško 17-metės merginos, su kuria nuo rugsėjo 8 d. nepavyksta susisiekti.

Manoma, kad dingusioji gali būti Vilniuje.

Požymiai: apie 155 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, mėlynų akių, šviesių plaukų.  Buvo apsirengusi mėlynos spalvos džinsinėmis kelnėmis, pilku džemperiu ir rožinės spalvos šlepetėmis su užrašu „Adidas”.

Asmenis, mačiusius ar žinančius nepilnametės merginos buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno policiją tel. (8 37) 303 450 arba į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariatą tel. (8 5) 271 6008, arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: dingopaauglėžmogaus paieška

NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
nlb kas pasikeite tik tie patys riebus snukiai vldo nustokit tokius rinkt nes jau uzpiso su tokias gynvent

O ką gi mums siūlo TS - LKD -isstai?

O ką gi mums siūlo TS - LKD -isstai? portretas
Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!?) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TS - LKD ! Savivaldybėje aukštas "čččinnas", sužinojęs, kad kyšinninnkė onna dannutė griiciennė yra TS - LKD -isstė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!! Valllytoja ar virrrėja viską matto, - atvažiuoja teisėsauga: "pažžeidimų nerrrasta"!! O kaipgi,-juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių