Kauno oro uoste sulaikytas alytiškis, skrydžio metu veržęsis į piloto kabiną

  • Teksto dydis:

Lėktuvui pasiruošus leistis, jaunas vyras ne tik atsisakė sėstis į savo vietą, bet ir mėgino patekti į pilotų kabiną. Galiausiai alytiškį sutramdė patys keleiviai, jėga jį pasodinę ir surišę.

Valstybės sienos apsaugos pareigūnai ketvirtadienį Kauno oro uoste sulaikė girtą iš Londono skridusį alytiškį – dėl jo elgesio lėktuvui teko prieš leidžiantis apsukti vieną papildomą ratą.

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, 23 metų P.S. lėktuvui pasiruošus leistis ne tik atsisakė sėstis į savo vietą, bet ir mėgino patekti į pilotų kabiną. Galiausiai vyrą sutramdė patys keleiviai, jėga jį pasodinę ir surišę.

„Keleivis buvo neblaivus, vaikštinėjo, kai lėktuvas turėjo leistis. Jam buvo pasiūlyta atsisėsti, bet jis nepakluso", – pasakojo Kauno policijos atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius.

Uždarytas į užkardos patalpas oro uoste, P.S. netrukus užmigo. Kauno vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, vyras uždarytas į areštinę, vyksta tyrimas. Dėl viešosios tvarkos pažeidimo yra pradėtas ikiteisminis tyrimas. Chuliganui gresia viešieji darbai, bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų

Tai jau antras toks atvejis Kauno oro uoste šį mėnesį – mėnesio pradžioje skrydžio iš Londono metu sulaikytas nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis vyras, kurį lėktuve tramdyti taip pat teko keleiviams, o pareigūnams jį apraminti pavyko tik panaudojus ašarines dujas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asesuas

asesuas portretas
nejuokinkit , juk visko visiem girtiem pasitaiko , nenuskriaude jis nieko , neverkslenkit .

Top horizon

Top horizon portretas
Tokiame stovyje ju neleidzia..bet jie prisipirke slaptai geria,ir kai pamatai-kartais tai jau buna per velu (sis atvejis yra puikus pavyzdys). Pirmiausia teko tramdyti igulai,o po to iskart atsirado saunuoliu lietuviu ir vienas airis. Bendromis pastangomis jis buvo neutralizuotas :)

n-21

n-21 portretas
budulis pasijuto kosmonautu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių