Kauno medikų rankose – sunkias traumas patyręs kūdikis

  • Teksto dydis:

Kauno klinikose gydomas sunkiai sužalotas kūdikis. Tėvai dėl nelaimės kaltiną šunį, tačiau teisėsauga pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Vos mėnesio laiko kūdikis į medikų rankas pakliuvo prieš pat didžiąsias metų šventes, praneša TV3 žinios.

Policijos departamento pranešime rašoma, kad gruodžio 25 d. į Kauno ligoninę iš Klaipėdos ligoninės pristatytas ir dėl šonkaulių lūžimo paguldytas berniukas (g. 2017 m.). Į minėtą Klaipėdos ligoninę kūdikis atvežtas gruodžio 24 d. iš Kretingos, Vytauto g., esančių savo namų. 

Kauno policija patvirtina, kad dėl šio įvykio tą pačią dieną Kauno AVPK buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Kaip teigiama žiniose, tai buvo ne pirmas kartas, kuomet šis kūdikis patiria sužalojimus namuose. Pirmąjį kartą į ligoninę vaikas pakliuvo dar gruodžio 12 d. Dėl sužalojimų anuomet, kaip ir šį kartą, tėvas apkaltino po kojomis pasimaišiusį šunį.

Šiuo metu kūdikis vis dar yra Kauno klinikose, jį tikimasi išleisti už savaitės. Tačiau greičiausiai vaikas nebus atiduotas tėvams, jam bus paskirti laikini globėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>siaubas

>siaubas portretas
Kas Lietuvoje darosi? Ogi negerbiama gyvybė nuo jos prasidėjimo momento. Padariniai - žudomi negimę kūdikiai, žudomi ir jau gimę. Taip šalis moraliai degraduoja.

Ona

Ona portretas
Mokekit pasalpas, o degradai prigimdys, priaugins Lietuvai vaiku - invalidu. Baisu kas darosi, ir del to kalti komunistai ar rusai? Issiblaivykit nors kada isgamos.

Elena

Elena portretas
Baisu jau pirmą kartą kai vaikelį sužalojo tėvai juos reikėjo pasodinti į kalėjimą Protu nesuvokiama, kaip pareigūnai gali tikėti tokiais paaiškinimais, tik paskutinis beprotis gali nesuprasti, kad čia kalti tėvai na jų tėvais pavadinti negalime...Auginome vaikus, bet tokių dalykų nebuvo, nes buvo mylimi ir prižiūrėti...o čia kai tokie erodai augina tai taip ir nutinka. Žiauriai reikia bausti tokius tėvus be pasigailėjimo nes jie tikri pašlemėkai, beširdžiai,parazitai ir t.t...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių