Dingusiojo ieškoję pareigūnai rado narkotikų laboratoriją

Kauno kriminalistai Prienų rajone aptiko narkotinių medžiagų auginimo laboratoriją bei sulaikė įtariamuosius.

Pasak pareigūnų, nusikaltimas išaiškintas iš sraigtasparnio vykdant dingusio asmens paiešką.

„Vykdant vieno iš dingusių asmenų paiešką karu su VSAT pareigūnais per termovizorių pastebėtas pastatas, skleidžiantis per didelį šilumos šaltinį“, – penktadienį žurnalistams sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Darius Žukauskas.

Juos sudominusiame pastate pareigūnai aptiko apie du kilogramus išdžiovintų kanapių ir 350 augalų – jų vertė, policijos duomenimis, apie 24 tūkst. eurų.

Pareigūnai sulaikė tris įtariamuosius, jiems skirtos kardomosios priemonės – suėmimas. Vienas iš asmenų anksčiau teistas.

„Augalai, kanapės augintos, spėjame, Lietuvos rinkai ir greičiausiai šios narkotinės medžiagos būtų patekusios suvartojimui“, – sakė Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Darius Valkavičius.

 

 

Kauno apygardoje vykdoma per 300 ikiteisminių tyrimų, susijusių su disponavimu narkotinėmis medžiagomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Lietuva idiotu krastas, kainos siaubingos ,zmones uzguiti ,policija ne visuomenes draugas o priemone gazdinti. Visam pasaulyje tendencija zole legalizuoti ar bent dekrimilizuoti o lietuvoj sesi kaip uz zmogzudyste. Gerai kad as ne lietuvoj ir galiu legaliai parukyti kai uzknisa tokie straipsniai

R.

R. portretas
LABORATORIJA ? -- egzotinių augalų Sodelis ! NARKOTIKAI ? -- Geri vaistai nuo Nervų ! TA prasme GALIMAI TIPO "rašytojas" -- "nusirašė".
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių