Kauno kriminalistai paskui BMW atsekė įspūdingą kontrabandą

  • Teksto dydis:

Kauno kriminalistai, atlikdami ikiteisminio tyrimo veiksmus dėl, kaip įtariama, Vokietijoje nusikalstamu būdu įgyto prabangaus automobilio BMW, kurio vertė siekia 90 tūkst. eurų, Kauno rajone, Garliavos apylinkių seniūnijoje, aptiko beveik 6 tūkst. cigarečių pakelių.

Rugpjūčio 1 d. per kratą 52-ejų metų vyro namuose, ūkiniuose pastatuose, garaže bei automobiliuose iš viso buvo rasta 5 820 cigarečių pakelių kontrabanda. Dauguma pakelių buvo paženklinti baltarusiško pavyzdžio banderolėmis, kiti – be banderolių. Cigarečių vertė rinkoje siekia daugiau nei 17 tūkst. eurų.

Anksčiau teistas, oficialiai niekur nedirbantis vyras buvo sulaikytas 48 valandoms. Jam pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Įtariamasis visiškai pripažino savo kaltę ir teigė, kad cigaretes jam paliko pasaugoti pažįstami asmenys iš Baltarusijos. 

Praėjusią savaitę Kauno rajono gyventojui paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Jam gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asss

Asss portretas
Bedarbis ...ir blyn su kibiru uz 90 gabalu varineja .....pysdec ...Gal VMI dyrba tik protyngi ,kad nesamoniu nemato :-)))

Jonas

Jonas  portretas
6000 pakeliu ir jau ispudinga kontrabanda! Tai mekniekutis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių