Kauno gatvėse – sunkiai įveikiamos kliūtys vairuotojams

  • Teksto dydis:

Kauno gatvėse įrengtos saugumo salelės – sunkiai įveikiamos kliūtys vairuotojams. Penktadienio rytą pėsčiųjų perėjos ženklą, esantį saugumo salelėje A. Juozapavičiaus pr. ir Sandėlių g. sankirtoje, nulenkė automobilis „Citroen“.

Feisbuke netrukus pasklido įvykio nuotraukos, o komentatoriai teigė, kad ženklas – dar naujas, pastatytas šiomis dienomis.

Pirminiais policijos duomenimis, 58-erių metų vairuotojas buvo blaivus.

Portalas kauno.diena.lt rašė apie kitame miesto gale, Baltijos g., pėsčiųjų salelėje kliudytą ženklą. Tai nutiko prieš pusantros savaitės.

Neįtilpau į posūkį“, – tąkart prisipažino BMW vairuotojas.

„Kelių eismo ženklas su šviesą atspindinčiu pilonu ant stulpo yra daug geriau pastebimas nei pėstysis pėsčiųjų perėjoje, todėl salelė važiuojamosios dalies viduryje yra būtina pėsčiųjų saugumui“, – paprašytas pakomentuoti situaciją, praėjusią savaitę sakė savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Belieka džiaugtis, kad šį kartą pėsčiųjų perėjoje nukentėjo ženklas, o ne žmogus. Portalas kauno.diena.lt pranešė apie šįryt Šilainiuose partrenktą moterį, kuri ėjo per pėsčiųjų perėją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Bepročiui už vairo viskas trukdo.Yra atliekami remontai,yra ženklai,kuriais vadovaujantis pravažiuoji kliutis.Nieko čia baisaus.

Kaunas

Kaunas portretas
Ir vėl pinigų plovimas.Buvome degalinių miestų po to namų namelių statyba gyvenimuose mikrorajonuose vietoje iškirstu žalių zonų, o dabar salos salelės be logiškos paskirties, matmenų. Visvaldai,išvaik iš savivaldybės Kero bukaprocius o jei reikia gerų specialistų pasikviesk iš buvusios VAI

Oi! Oi! Oi!

Oi! Oi! Oi! portretas
Stebuklą mat pamatė, saugumo salelę, tai gerai tos salelės, bet kad vairuotojai vietoj galvos , ant pečių užsidėje duonos kepalą. Ar kada jum buvo viskas gerai? Vis verkiat ir verkiat, tai jum tamsu, tai jum saulė šviečia ir sakot kad apakino. Jeigu tokie nedapisti esat, tai jum duosiu gera patarimą kad neakintu saulė. Jug turit nuo saulės skydelį, tai ir naudokitės juo, ir dar galit akinius nuo saulės užsidėt. Ir viskas bus okei. O jeigu vistiek akina, ir niekas jum nepadeda, tai atsargiai važiuokit prieš saulę, nelakstykit, jeigu nematot nieko.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių