Kauno centre – kraupi avarija: ant moters užvažiavo automobilis

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rytas Kaune prasidėjo itin skaudžia nelaime. Muitinės gatvėje, visai šalia įvažiavimo į Rotušės aikštę, automobilis „Ford“ pervažiavo moterį, pranešė portalas „Kas vyksta Kaune“.

Nors automobilio greitis nebuvo didelis, pervažiuota ir sunkiai sužalota moteris liko gulėti po automobiliu.

Apie 10 val., pirminiais duomenimis, važiuodama „Ford Mondeo“, 50-metė vairuotoja nepastebėjo per gatvę einančios 57-erių metų A. V. ir ją pervažiavo.

Moteris po incidento liko gulėti po automobiliu, ji buvo prispausta. Kauniečiai, iki kol atvyko gelbėtojai, bandė įkalintą moteriškę atlaisvinti keldami automobilio priekį, tačiau jų pastangos buvo bevaisės, automobilis buvo per sunkus.

Į įvykio vietą skubiai atvykę ugniagesiai gelbėtojai panaudojo specialų automobilio pakėlimo įtaisą ir ištraukė sužalotą moterį. Ji sąmoninga perduota medikams, kurie nelaimėlę skubiai išvežė į Kauno klinikas. 


Šiame straipsnyje: avarijasužalota moteriskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
TRAGEDIJA tame kad pėstieji niekaip nesuvokia kad kelias skirtas TIK mašinoms, o perėjos tai TIK viena, kur pėstiesiems LEIDŽIAMA (savo saugumu įsitikinus) į svečius pasirodyt.

A

A portretas
Va ir pasekmės automobilių gamintojų politikos, dėl ko parduodavo automobilį be atsarginio rato ir elementaraus domkrato. Keista tik, kad pravažiuojantys neturėjo.

nu

nu portretas
jei butu bmw tai antrastei jau rasytu
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių