Kaunietis namuose įsirengė nelegalų prekybos centrą

  • Teksto dydis:

Kaune sustabdyta nelegalaus prekybos centro, įrengto nuosavame name, veikla.

Kaune sustabdyta nelegalaus prekybos centro, įrengto nuosavame name, veikla.

Nelegalioje parduotuvėje, veikusioje Kalniečių g., nuosavo namo pirmame aukšte, buvo prekiaujama įvairias drabužiais, aksesuarais, galanterija, parfumerija ir kitomis prekėmis.

Prieš pradedant patikrinimą pareigūnai tą pačią dieną atliko kontrolinį prekių pirkimą, t. y. už 400 litų buvo įsigytas moteriškas paltukas „D&G“. Pinigus už jį paėmė patalpose buvusi mergina, kuri vėliau prisistatė I. K. Ji gautų pinigų neapskaitė jokioje įmonės kasoje, neišdavė pinigų gavimo čekio, o gautą sumą atidavė patalpoje buvusiam A. M. 

Patikrinimo metu 39-erių metų A. M. nepateikė jokių dokumentų, patvirtinančių ūkinės – finansinės veiklos legalumą. Jis taip pat nepateikė ir prekybos vietoje buvusių daiktų įsigijimo dokumentų. Įtarta, jog A. M. vykdoma prekyba prieštarauja įstatymui, todėl iš prekybos vietos buvo išimti įvairūs daiktai: drabužiai, kvepalai, kosmetika, batai, rankinės, akiniai. Iš viso paimta 3961 prekė.

Pradėta administracinio teisės pažeidimo byla. A. M. gresia iki 5 tūkst. litų bauda su prekių konfiskavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kovencas

Kovencas portretas
Tas taskas jau senai ten veike ir ji kam reikia tas zinojo.Matyt,kazkam tai duokles nesumokejo,kad tie patys valdininkai nutare ji uzdaryti...Ta taska daug kas Kaune zinojo,o arteja rinkimai-tokia aktyvumo priezastis

fyfa

fyfa portretas
lietuvoj smulkus verslas sunaikinta.gal reiketu kelt problema kas ta reikala uzsake ir apmokejo politikams uz atitinkamus istatymus?

manjana

manjana portretas
"dėde xxx"-pats esi teisus: tos šiukšlės yra "neliečiamos" , bet kai ateina konkurentų nupirktas įsakymas"paliesti"-koks kyla triukšmas:"ne mano"...pravakacyja" ir t.t. ir t.t.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių