Iš kaunietės pavogtas BMW – prašo atsiliepti ką nors žinančius

  • Teksto dydis:

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kaune įvykdyta automobilio vagystė. Jauna kaunietė prašo pagalbos ieškant ilgapirščių.

Su portalu kauno.diena.lt susisiekusi kaunietė Raimonda pasakoja, kad jos mylimas BMW dingo iš Pramonės pr. 91.

Juodos spalvos automobilis turi ir kelis išskirtinius bruožus – užstrigusį galinio lango valytuvą ir nešviečiančią galinio valstybinio numerio lemputę.

„Galbūt kas nors ką nors matėte, girdėjote? Gal žinote, kur gali būti šis automobilis? Labai svarbi bet kokia informacija“,  – į geradarius su pagalbos prašymu kreipiasi mergina.

Pasak jos, nieko nelaukus apie vagystę buvo pranešta ir pareigūnams, Raimonda pati vyko į komisariatą rašyti pareiškimo.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad šiandien apie 9.20 val. gautas kaunietės pranešimas dėl pavogto automobilio.

„Pasak pranešėjos, šiandien ryte ji pastebėjo, kad pavogtas jos 2007 metų gamybos automobilis „BMW 1R“. Šiuo metu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už šią nusikalstamą veika pagal LR BK 178 str. 2 d. gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų“, – vardijo policijos atstovė.

Visus, ką nors žinančius, raginama skambinti Bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
ieskok kaune Islandijos -Šiaures prospekte garažų masyvų požemiuose,tenai ardo masinas detalem ,pjausto gabalais.

...

... portretas
"Valstybė globoja privatų verslą".

Evoliucija:

Evoliucija: portretas
Seniau vogdavo, dabar gi - vagystes vykdo ...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių