Kaune studijuojančius užsieniečius apvogė prostitutė?

  • Teksto dydis:

Kaune studijuojantys du Indijos bei Nigerijos piliečiai tapo, pirminiais duomenimis, už pinigus tam tikras paslaugas teikiančios kaunietės, "sužvejotos" internete, aukomis. Jos grobis, pasinaudojus tuo, kad indas išėjo į balkoną parūkyti, o nigeriečio tuo metu nebuvo jų išsinuomotame bute, kaip praneša policija, siekia daugiau kaip 13 tūkst. eurų.  

Ši pamokanti, anot teisėsaugininkų, istorija nutiko ketvirtadienio naktį viename trumpalaikės nuomos būdu išsinuomotame Savanorių prospekto bute.

Uždariusi apie pusę trijų nakties 21-erių indą, su kuriuo buvo likusi viena, balkone, jo internetinė pažįstama mikliai susirinko 29-erių metų Nigerijos piliečiui priklausiusius daiktus - planšetinį kompiuterį, mobiliojo ryšio telefoną, rankinę su asmens dokumentais bei automobilio "Lexus IS250" raktelius ir pultą. Netrukus konstatuota, kad dingo ir kieme stovėjęs automobilis. 

Patirtas nuostolis įvertintas 13 290 eurų.

Vagyste įtariama 20-metė buvo sulaikyta ketvirtadienio rytą savo namuose Kaune. Tačiau pavyko rasti tik dalį dingusių daiktų.

Nebuvo rastas iki penktadienio ryto ir dingęs "Lexus" - neatmetama, kad sulaikytoji, kuri dar nėra teista, turėjo bendrininkų.

"Pirminiais duomenimis, tai kas nutiko šiems Kaune studijuojantiems užsieniečiams, - dar vienas įrodymas, kaip kritiškai reikia vertinti internetines pažintis ir saugoti savo turtą", - linkę akcentuoti ikiteisminį tyrimą pradėję teisėsaugininkai. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nebuvo tai nebuvo Kaune :D

nebuvo tai nebuvo Kaune :D portretas
kaip tai ne prostitute? gi pati uz paslaugas apsimokejo :D aj nu, bet vages isvis nera ko ginti, nebent kartu dirbat :D

ko dar nevyko kaune

ko dar nevyko kaune portretas
kauno diena isvis pievas raso nei ji prostitute nei ka o uz si straipsni manau redakcija tures nemalonumu.. kaip jum negeda smeisti mergina nei jus ja pazystat nei ka cia tas pats kaip svetima apkaltint to nemacius.. lietuva buvo ir bus bananu respublika..

demagogas

demagogas portretas
matyt sperma suspaude smegenis kad uzkibo uz kabliuko dabar reikes juodasikniams ranku pagelbos spermai pasalinti
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių