Kauniečių Velykos – gana ramios: itin skausmingų nelaimių neužfiksuota

  • Teksto dydis:

Pirmoji šv. Velykų diena Kaune, pirminiais duomenimis, didelių aukų nepareikalavo. 

20.30 val. portalui kaunodiena.lt policijos pareigūnai teigė, kad per visą dieną gauta daugiau nei 20 pranešimų apie smurtą artimoje aplinkoje, tačiau kol kas pasitvirtino penki. Kitų atvejų aplinkybes pareigūnai aiškinasi. Į policiją  kauniečiai daugiausiai kreipėsi dėl sugyventinių smurto, pasitaikė vienas atvejis, kai smurtavo kaimynas.

Maždaug 18.50 min. policijos pareigūnai gavo pranešimą apie Partizanų gatvėje sumuštą vyrą. Pirminiais duomenimis, maždaug 20-ties metų vyrą galėjo sužaloti kaimynas. Vyrui dėl galvos sumušimų prireikė medikų pagalbos. Tikslias įvykio detales aiškinasi tyrėjai.

Policija taip pat gavo pranešimą apie tai, kad tėvas skriaudė suaugusią dukrą. Pranešimų apie smurtą prieš nepilnamečius iki 20.30 val. užfiksuota nebuvo.

Nuo 8 iki 20.30 val. policijos pareigūnai pradėjo 13 ikiteisminių tyrimų. Anot policijos atstovo, Kaune buvo apvogti trys automobiliai. 14.30 val. buvo gautas pranešimas apie Kėdainių rajone nuo kelio nuvažiavusį automobilį. Maždaug 40 metų vyras, vairavęs "Citroen" markės automobilį, pripūtė 2 promiles. Eismo įvykio metu žmonės nebuvo sužaloti.

Kaišiadorių rajone buvo rastas 70-metis moters lavonas. Kaip teigė pareigūnas, moteris mirė natūralia mirtimi.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių