Kauniečių keliones į darbus paralyžiavo spūstys

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą kelyje "Via Baltica", prie Kauno, eismą paralyžiavo didžiulės spūstys. Panašią situaciją vairuotojai užfiksavo ir kitose miesto vietose. 

"Avarija važiuojant nuo Akademijos link pramogų ir laisvalaikio centro "Mega", prieš pat Nemuno tiltą", – informuoja skaitytojai.

"Kamštis jau nuo Noreikiškių prasideda. Laukia smagi kelionė į darbą...." – nesidžiaugė kita kaunietė.

Pranešama apie spūstis ir važiuojant Aleksoto kalnu.

Viena iš avarijų kelyje "Via Baltica" įvyko šiek tiek po 7 val. ryto. Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė pasakojo, kad lengvasis automobilis atsitrenkė į sunkvežimį ir užvažiavo ant skiriamosios juostos, trenkėsi į atitvarus.

Lengvasis automobilis buvo taip sumaitotas, kad jo vairuotoją teko vaduoti ugniagesiams pasitelkus specialią techniką. Vairuotojas perduotas medikams.

Įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis 2

Kaunietis 2 portretas
Aš mielai važinėčiau viešuoju transportu,bet kelionė į darba ir atgal su keturiais autobusais man kainuos 4 eu,su savo mašina 1,5 eu.Maršrutai sudėlioti taip,kad nori nenori turi važiuoti su persėdimais.O centre trolikai net po keturis vienas paskui kitą važinėja.

Ana

Ana portretas
Žmonės ištraukti išvežti gydyti, traukiat ir automobilius. Nejau prireikia 3 - 4 valandų pašalinti automobilius nuo vienos didžiausių šalies arterijų ir leidžiant susiformuoti kamščiams ne tik viabaltikoje, bet ir visuose aplinkiniuose keliuose?

kaunas

kaunas portretas
faktas, kad piarshikas matijosius su savo viesojo transporto reformom persodino kauniecius is automobilius. Turim brangiausias pravaziavima Lietuvoje, viesojo transporto paslaugos atimtos is privatininku, panaikinta daugybe periferiniu marsutu, su kamsiciais artejam prie sostines. Prie visko dar ir miesto medzius pjauna issijuose. Motyvai tariama tvarka ir miesto lesu tvarkymas, taciau visa tai grizta bumerangu per kaunieciu kisene n kartu, ekologine situacija daug blogesne. Zodziu sioj sriti mero strategija galima vertint kaip ypatingai kenkejiska.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių