Kauniečio namuose muitininkai aptiko kontrabandinių cigarečių slėptuvę

  • Teksto dydis:

Muitinės kriminalinės tarnybos (MKT) pareigūnai per kratą viename namų Kaune aptiko per 60 tūkst. litų vertės įvairių rūšių baltarusiškų cigarečių.

Atlikdami tyrimą dėl galimos cigarečių kontrabandos, praėjusį penktadienį MKT pareigūnai netikėtai patikrino vieną iš privačių namų Vilijampolės rajone. Pareigūnai įtarė, kad čia gali būti sandėliuojami nelegalūs rūkalai. Įtarimai netrukus pasitvirtino – po pastatu esančiame rūsyje pareigūnai rado keliose vietose išslapstytas baltarusiškas kontrabandines cigaretes. Iš viso aptikta 7 620 pakelių cigarečių – "5 Minsk Superslims", "Minsk Capital",NZ Slims" ir Winston". Bendra jų vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – 61 tūkst. litų.

Namo savininkas, Kauno gyventojas R. O., buvo paleistas po apklausos. MKT Kauno skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

prasau

prasau  portretas
konkreciai gve n nr pavarde ar nors klicka

nejuokinkit

nejuokinkit portretas
baikit juokint su tokiais straipsneliais.Stoties turguje ne tik romės lipa kas žingsnį ant kupros ir siūlo cigaretes.Juk policija TIKRAI tai mato ir žino.Kyla įtarimas, kad abi pusės ten gražiai sutaria.

genys

genys portretas
konkurentai sudegino,nes uzsiimantys kontrabanda turi savo ''stoga'' policijoj...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių