Kauniečio namuose – kalnai vogtų prekių iš Vokietijos

  • Teksto dydis:

Tikrindami informaciją apie neteisėtai į Lietuvą atgabentas prekes, spalio 20 d. Kaune, Petrašiūnuose esančiame angarų masyve, Kauno kriminalistai surengė pasalą. Per slaptą operaciją viename iš angarų buvo sulaikytas 50-metis kaunietis, kuris į automobilį „Mercedes Benz Vito“ buvo pasikrovęs įvairių kosmetikos, parfumerijos prekių. Jų įsigijimo dokumentų vyras neturėjo.

Kriminalistai, atlikę detalią angaro apžiūrą, rado dar daugiau, kaip įtariama, neteisėtu būdu įgytų prekių: gyvūnų maisto („Vitacraft“), parfumerijos, kosmetikos gaminių („Molton Brown“, „Goldwell“, „Perricone“, „Stylesign“, „KMS“ ir kt.) bei įvairių rūšių saldumynų („Candy King“, „Haribo“ ir kt.), kurių įsigijimo dokumentų kaunietis taip pat nepateikė. Iš viso angare ir mikroautobuse surasta 490 dėžių su įvairia parfumerija ir kosmetika, 1 536 dėžių su įvairiais saldainiais, 2 964 dėžių su gyvūnų maistu.

Nustatyta, kad didžioji dalis prekių (41 europaletė) yra vogtos Vokietijoje (jų vertė viršija 23 tūkst. eurų) šių metų viduryje, kitų prekių priklausomybė nustatinėjama.

Pareigūnai taip pat atliko kratą įtariamojo namuose Šilainiuose. Buvo rasta tokių pačių saldumynų, parfumerijos ir gyvūnų maisto prekių kaip ir angare bei vogtų dviračių ir daugiau negu 100 butelių (0,7 l ir 1 l talpos) romo „Bacardi“. Be to, aptikti legaliai laikomi du pistoletai ir du lygiavamzdžiai šautuvai su šaudmenimis.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimas

klausimas portretas
svolaciau .ar pas tave tas daiktas panasus i bybi jau stovi ?

Mažai baudžia

Mažai baudžia portretas
užtai ir vagia. Kokios ten jų bausmės, daugiausia areštas, arba maža baudelė keli šimtai eurų, arba iki 6 metų kalėjimo. Nei turto jų nekonfiskuoja, nei į kalėjimą 20 metu nesodina, tai ko jiem nevogt. Kodėl ankščiau kai prie rūso gyvenom tai už vagystes kad ir višta pavogsi kaimyno gausi 6 metus kalėjimo, o jei daugiau tai ir turtą konfiskuodavo . O dabar nesigirdėjo kad turtą konfiskuotu. Nebent veši kontrabandines cigarėtes su sena, sena mandavoške tai tada konfiskuos tą mandavoške kurios niekam net už dyką nereikia. O su džipais neveža kontrobandos.

julia

julia portretas
lt kasdienybe kas neprieina vogti seime ...vagia vakaruose
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių