Kauniečiai klausia – mes atsakome: kas vyksta kylant į Milikonių kalną?

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę sunerimę kauniečiai redakcijai pranešė apie greitosios medicinos pagalbos sujudimą, kuris pastebėtas kylant į Milikonių kalną.

Pasidomėjome, kas įvyko šioje vietoje ir skaitytojams pateikiame atsakymą.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovė portalui patvirtino, kad du medikų ekipažai apie 15 val. buvo iškviesti gelbėti narkotinių medžiagų pavartojusio piliečio.

Pasak atstovės, pagalbą vyrui iškvietė pilietiški gyventojai.

Nuvykus į iškvietimo vietą paaiškėjo, kad minėtam asmeniui reikalinga skubi pagalba ir medikamentai. Jis buvo gaivinamas vietoje.

Portalo žiniomis, vyro gyvybei pavojus negresia, ar jis bus vežamas į gydymo įstaigą, bus nuspręsta po pirminės apžiūros.


Šiame straipsnyje: Milikonių kalnasnarkomanasnarkotikaigaivino narkomanągreitoji pagalbaskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar

Dar portretas
MIELI KAUNO GYVENTOJAI.NA GAL IR NEPATEISINAM TU NARKOMANUŲ AR ALHOGOLIKŲ...BET JIE VISI TOKIE PATYS ŽMONĖS Ž.IŠ KUR MYMS ŽINOTI KOKS LIKIMAS LAUKIA KIEKVIENO IŠ MŪSŲ VAIKŲU .TĖVU .VISKO BŪNA .IR KAS ŽMOGUI BENUTIKTU JIS TURI SAVO TEISES I TOKI PATI MEDICINOS PAGALBOS DĖSNĮ.NETEIKIA ANT NIEKO BLIGAI KALBĖTI.GETIAU PADĖKIME TAM VARGŠUI.Dievas Tikrai sugrażina net apie tai ir nepagalvotume .mylekime vieni kitus.Bet ne smurtu .o išmuntimi.GERI DALYKAI NEPASIMURŠŠTA O BLIGIS NIEKAM NEREIKALINGAS JIS GIMDO LIGAS ..KAIP VELNIAS KURIAM ŽMOGUS VISIŠKAI DZIN TTTAM T

Anonimas

Anonimas portretas
PENTAGONUI -PIZE.

Trumparegiškumas

Trumparegiškumas portretas
greitąją reikia kviesti visiems. O ar jūs pamačiusi svirduliuojanti žmogų žinote ar jis narkomanas ar girtas. O gal jam infarktas, gal jam nutiko nelaimė. net jei žmogus kraujuotas, ir apiplyšęs jis yra žmogus, kažkieno vaikas, gal kažkam tėvas. o dėl greitosios kvietimo, jei yra galimybė vykti patiems. Susisiekti su BPC informuoti kas nutiko.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių