Kaune vairuotojų nesulaiko net 3 promilių girtumas: kliuvo ir šviesoforui

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kaune siautėjo girti vairuotojai. Vieni jų kliudė kitas mašinas, o kitiems kelią pastojo kelio ženklai.

Kauno paros įvykių suvestinėje rašoma, kad apie 15.30 val. Karaliaus Mindaugo pr. 42-ejų metų vyro vairuojamas automobilis „Opel“ kliudė kitą ta pačia kryptimi važiavusią transporto priemonę „VW Polo“, kurią vairavo 20-ies metų vyras. „Opel“ automobilio vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,32 prom.

Šiek tiek vėliau, apie 17.15 val., pareigūnai gavo pranešimą, jog Jonavos g. nuo kelio yra nuvažiavęs automobilis „VW Passat“.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė, kad „Volkswagen“ ties Jonavos - Nuokalnės gatvių sankirta kliudė šviesoforą. Paaiškėjo, kad vairuotojas yra neblaivus. Jis buvo išvežtas į gydymo įstaigą nustatyti girtumo. 63-ejų metų vyrui nustatytas 1,61 promilės girtumas. Per incidentą žmonės nenukentėjo.

Incident netrūko ir naktį. Apie 3.55 val. Puodžių g., 37-erių metų vyro vairuojamas automobilis „KIA“, važiuodamas atbuline eiga, kliudė kitą stovinčią transporto priemonę „Nissan“. Eismo įvykio vietoje „KIA“ vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,67 prom.

Neblaivus prie vairo sėdo ir Kėdainių gyventojas. Apie 10.50 val. J. Basanavičiaus g. pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Volvo“. 40-ies metų transporto priemonės vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,73 prom.


Šiame straipsnyje: girti vairuotojaigirtas vairuotojaseismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Karlui: pagalvok kaip seimūnai atrodytų...

Karlas

Karlas portretas
Nejaugi negalima tokiems sugalvoti paprastu bet gedingu bausmiu. Pavyzdziui sluoti gatves, uzsidejus geltona liemen su uzrasu AS VAIRAVAU GIRTAS??

Vytui

Vytui portretas
Gėrė......
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių