Kaune toliau liepsnoja automobiliai

  • Teksto dydis:

Kaune toliau liepsnoja automobiliai. Ugniagesiai praneša apie kelias nuo ugnies nukentėjusias transporto priemones.

Trečiadienio paryčiais, apie pusę keturių, gautas pranešimas, kad Šiaulių g. dega automobilis „Audi A4“. Spėjo sudegti ne tik šis 1997 m. laidos automobilis, bet ir apsilydė šalia stovinčio bendraamžio automobilio „Mitsubishi Colt“ detalės. Įvykis tiriamas. Manoma, kad gaisro priežastis – pašalinis ugnies šaltinis.

Antradienio rytą automobilis degė P. Plechavičiaus gatvėje. „Audi 80“ užgesino pats savininkas. Aprūko automobilio salonas, apsilydė prietaisų skydelis. Mnaoma, kad šis gaisras kilo dėl elektros instaliacijos gedimo.

Portalas kauno.diena.lt vakar rašė apie automobilį, liepsnojusį prie Kleboniškio tilto. Kodėl nepataisomai sudegė „Volkswagen Jetta“, aiškinamasi.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

psichologas

psichologas portretas
Manau per daug mašinų kiemuose ar prie namų palieka žmonės visai tuose vietose negyvenantys.Gal gerai,nepalikinės kur papuopla.

info

info portretas
reikėjo pasidomėt kodėl sudegė audi kurią kažkas paliko prieš vasarą , kurią dažnai apvoginėjo , niokojo , galiausiai sudegino , o policija net nesugedėjo surasti savininko arba nenorėjo ieškoti . Ir kodėl colt kuris visuomet stovėjo atokiau ( 20 metrų ) , būtent šią naktį atsidūrė šalia .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių