Kaune susižalojo du visuomeninio transporto keleiviai

  • Teksto dydis:

Kaune per avarijas antradienį susižalojo du visuomeniniu transportu važiavę žmonės.

Viena eismo nelaimė įvyko apie 9.10 val. Vytauto prospekte, netoli statomos autobusų stoties. Kasimo darbus atliekantis ekskavatorius „Hitachi ZX160W“, sukdamasis apie savo ašį, atsitrenkė į pro šalį važiavusį autobusą „Solaris Urbino“.

Susidūrimo metu nukentėjo 61 metų autobuso keleivis, jam paskirtas ambulatorinis gydymas, pranešė policija.

Apie 13.03 val. Piliakalnio gatvėje, automobilis „Toyota Celica“, vairuojamas 45 metų vyro, važiuodamas link Panemunės, kelio vingyje į dešinę įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą sukeldamas pavojingą situaciją.

Dėl to autobuso „Scania“ 63 metų vairuotojas, vengdamas susidūrimo, staigiai stabdė. Tuo metu autobuso salone nugriuvo ir susižeidė 77 metų keleivė. Ji susitrenkė galvą.

Moteris buvo nuvežta į Kauno klinikas, kur gydytojams suteikus pirmąją pagalbą, išleista į namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vika, Kas is to, jei susidarysite grafika kada tas vairuotojas vaziuoja, juk jis rytoj gali isvis neatavziuot, o kitas atvaziuot, tai bus tik vejas laukuose gaudymas. Jie skuba, nes grafikas spaudzia. Su troleibusais tas pats, kartais kai praveza, tai atrodo, kad ne zmones, o bulviu maisus veza. Nes jie turi grafika ir jo privalo laikytis, na o jei nesilaiko, vel keleiviam buna blogai.

Kvaisai vikai

Kvaisai vikai portretas
O nepagalvojai kad jie laikosi grafiko ko is ju ir reikalaujama

Vika

Vika portretas
Pritariu Mariane. Vairuotojai visai nepaiso,kad tai autobusas. Susidaro ispudis,kad jie pries tai vairavo koki nors sunkvezimi,nes vaziuoja taip,tarsi masinoje butu vieni. Reiks pagalvoti apie pasizymejima marsruto ir laiko,kai teks vel vaziuoti su tokiu vairuotoju. Lekia kaip beprociai,o stabdo lyg per avarija. Vos imanoma issilaikyti. Autobusu parko vadovybei reikia kontroliuoti situos dalykus ir imtis priemoniu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių