Kaune sulaikyti įtariami aliuminio vagys

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai, turėdami informacijos, kad vienoje iš Kaune, Taikos pr. esančių įmonių, gali būti vagiamas turtas, spalio 20 d. pradėjo ikiteisminį tyrimą. Tądien operatyviai sulaikyti keturi asmenys, kurie turėjo 1 200 kg aliuminio.

Atliekant slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatyti galimi keturi įtariamieji. Tyrimo metu taip pat buvo operatyviai išaiškinta nusikaltimo vykdymo schema, todėl apie vykdomas vagystes iš įmonės, pareigūnai sužinojo anksčiau, nei tai pastebėjo kiti įmonės darbuotojai.

Spalio 20 d. apie 20.50 val. Kaune, Islandijos pl., pareigūnai sustabdė mikroautobusą „Peugeot Boxer“, kuriame rastos dvi paletės su 800 kg aliuminio profilio metalo. Išnuomotą transporto priemonę vairavo 31-erių metų vyras.

Tą pačią dieną, apie 22.00 val., Kaune, Garažų g., su įkalčiais sulaikyti 29-erių ir 36-erių metų vyrai. Įtariamieji mikroautobusu „Mercedes-Benz Vito“ vežėsi 400 kg aliuminio profilio metalo.

Nepraėjus nei valandai, apie 22.40 val., sulaikytas ir ketvirtasis 30-ies metų įtariamasis. Vyrui, dirbančiam įmonėje, iš kurios buvo vagiamas aliuminis, taip pat pareikšti įtarimai dėl spalio 17 d. Kalniečių parke įvykdytos šviesos žibintų vagystės.

Visiems sulaikytiems įtariamiesiems pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

domantasarlauskas

domantasarlauskas portretas
siaucia kriminalistas mazeika :D mazas bet arsus

Aidas

Aidas portretas
Kaip bebūtų bet jeigu akivaizdžiai žmogus nesipriešina /o kaltę neįrodyta/ ar reikia griebti, versti iš kabinos ant grindinio? Manau,kad tai perteklinis veiksmas, šou iš policijos pusės. O kaip žmogaus teises,orumas ir visa kita. O gali būti kad kaltės nerodys. Ar atsiprašys?v Aišku ne, o kompensacija sumokėsime mes visi

Saunuoliai

Saunuoliai portretas
Pagarba policijai, kai pabaigs byla tada ir paviesinti gales pavardes
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių