Kaune siautėjantys vagys nusitaikė ne tik į automobilius, bet ir uogienes

Antradienį Kaune siautėję ilgapirščiai pavogė turto už daugiau nei 50 tūkst. litų.

Antradienį Kaune siautėję ilgapirščiai pavogė turto už daugiau nei 50 tūkst. litų. Pavogtas automobilis, motoroleris, nešiojamasis kompiuteris, juvelyriniai gaminiai. Vagims prireikė ir uogienių, medaus, meškerių.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius patvirtino, kad prasidėjus rugsėjui vagysčių mieste itin pagausėjo.

„Vasarą per dieną būdavo pradedama iki 30 ikiteisminių tyrimų, o dabar pasitaiko ir 49“, – portalui kaunodiena.lt sakė K. Kasciukevičius.

Jo teigimu, sunku prognozuoti, ar tai tik momentinis reiškinys, ar panašios tendencijos laikysis visą mėnesį.

Vakar vakare Kaune, iš Josvainių g., buvo pavogtas 2 tūkst. litų vertės automobilis „Audi 100“. Tuo metu Jonavos g. gyventojas pasigedo 2012 metų laidos motorolerio, kurio vertė – 5 tūkst. litų.

Vakar iš dviejų automobilių, išdaužus durelių lango stiklą, buvo pavogti brangūs multimedijos įrenginiai. Vieną jų, kurio vertė siekia 10 tūkst. litų, ilgapirščiai nugvelbė K. Donelaičio g., kitą – Naglio g. Pastarasis įrenginys kainavo 12 tūkst. litų.

Stambiausia vagystė užfiksuota Vaidoto g. Išdaužus lango stiklą, iš 63 metų moters T. Ž. namo pavogta 20 tūkst. litų, auksiniai juvelyriniai dirbiniai, nešiojamas kompiuteris ir kiti daiktai.

Tačiau ne visi vagys vakar rinkosi brangius daiktus. Iš Baltų pr. daugiabučio sandėliuko nežinomi niekadėjai išsinešė įvairios talpos stiklainius su medumi, uogienėmis, dvi meškeres, drabužių ir avalynės. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kuris gyvena ant stogo

kuris gyvena ant stogo portretas
karlsonas isisiautejo

Deiiiiivs

Deiiiiivs portretas
Tai jūs mąstykit logiškai kiek tu vagyščių čia pilna, gi žmonėm valgyt reikia duoti,juo niekas nepamaitins apart jie savęs, ima ką tik gali kas vertinga ir tą iš ko duonos gautu.. O darbo vietų mažėja, dirbt mažai norinčiu už centus. :) Kas toj Lietuvoje beliko, pilni kamčiai kalinių tik vogt toj lietuvoj ir belieka

seimunas

seimunas portretas
amnestija buvo paskelbta kainu didejimui, nedarbo augimui...:(
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių