Kaune septyni vyrai susimušė vidury sankryžos

  • Teksto dydis:

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kaune, Žiemgalių gatvės ir Baltų prospekto sankryžoje, įvyko muštynės, keturi sužaloti.

Anot Policijos departamento pranešimo, muštynės kilo apie 1 valandą. Per jas medine lazda sužaloti du vyrai, gimę 1972 metais ir 1978 metais. Dar du asmenys – 1970 metais gimęs vyras ir 2000 metų gimimo jaunuolis – sumušti.

Nukentėjusieji dėl galvos traumų ir sumušimų, suteikus medikų pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Pareigūnai sulaikė du įtariamuosius – 1992 ir 1987 metais gimusius vyrus. Pirmajam nustatytas 1,13 promilės, antrajam – 1,99 promilės girtumas. Trečio įtariamojo, gimusio 1993 metais, ieškoma.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Anonimas

Anonimas portretas
ar čia vyrai?

Anonimas

Anonimas portretas
buduliai...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių