Kaune prokurorės automobilis susidūrė su dviratininku

  • Teksto dydis:

Kaune antradienį į avariją pateko prokurorės vairuojamas automobilis. Jo kaktomuša su dviratininku įvyko per pareigūnės pietų pertrauką.

Kauno specialiosioms tarnyboms apie šį eismo įvykį A.Juozapavičiaus prospekte buvo pranešta 12.50 val.

Atvykus į nelaimės vietą, paaiškėjo, kad su dviratininku susidūrė Centro link važiavęs Kauno apylinkės prokuratūros prokurorės Linos Gudonienės vairuojamas "KIA Sorento". Šiuo asmeniniu automobiliu pareigūnė grįžinėjo iš namų į darbą po pietų pertraukos.

Anot prokurorės, dviratininkas staiga įvažiavo į prospektą iš Olandų gatvės. Tuo metu antroje eismo juostoje buvęs jos "KIA Sorento", prieš tai stabtelėjęs prie už 10 metrų esančios pėsčiųjų perėjos, jau buvo pradėjęs važiuoti. Kaip ir pirmąja eismo juosta važiavęs maršrutinis autobusas. Tačiau su šiuo dviratininkas susidūrimo išvengė, bet po akimirkos atsitrenkė į dešinįjį "KIA Sorento" sparną ir liko gulėti važiuojamoje kelio dalyje.

Atvykus greitosios medikams, važiuojamoje kelio dalyje gulintis dviratininkas skundėsi skausmu kojoje, dėl ko, įtarus jos lūžį, buvo nuvežtas į Kauno klinikas. Tačiau šių specialistai konstatavo 44-erių nelaimėliui tik krūtinės sumušimą. Vyriškis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Anot Generalinės prokuratūros, pirminiais duomenimis, L.Gudonienė vairavo automobilį blaivi ir Kelių eismo taisyklių nepažeidė.

Įvykio aplinkybės tiria Kauno policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to aha

to aha portretas
eik gydytis galvą, patologini...

Aha

Aha portretas
Vėliau policija nubraižius įvykių schemą nustatė kad dviratinikas ne kitaip, kaip vedamas savanaudiškų paskatų, tyčia samoningai sukėlė autoįvykį, norėdamas iš to paispelnyti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, dviratininkui gresia už pasikėsinimą į prokurorę. Keistas sutpimas, minėta prokurorė buvo nominuota Žolinių iškilmių metu įšventinimui į šventasias.

Nepaminėta

Nepaminėta portretas
Jog automobilis draustas, turi galiojančią TA padangų protektorius reikiamo gylio. Ir išvis sšennntojoji
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių