Kaune plėšikas dėl pinigų susigrūmė su pardavėja

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kaune vėl apiplėšta parduotuvė. Jau penkta per mėnesį. Tik ankstesniais atvejais į kasose esančius pinigus nusitaikęs užpuolikas grasindavo pardavėjoms peiliu, o šį kartą rankose turėjo, kaip manoma, šaunamąjį ginklą.

Vakar apie 16 val. 30 min. į Partizanų g. esančią maisto prekių parduotuvę užėjo jaunuolis, kuris pagrasino 54-erių metų pardavėjai daiktu, panašiu į ginklą. Moteriai atsisakius atiduoti pinigus, plėšikas su ja susigrūmė ir iš kasos aparato pagrobė 448 eurus.

Pirminiais duomenimis, drąsuolei, rizikavusiai savo gyvybe, medikų pagalbos neprireikė. 

Ar ir šį apiplėšimą įvykdė tas pats asmuo, kaip ir ankstesnius, pareigūnai dar tikslina.

Kaip jau rašyta, maisto prekių parduotuvių apiplėšimų serija Kaune prasidėjo balandžio 21-ąją. Tądien apie 9.50 val. asmuo, dengęs veidą šaliku, grasindamas peiliu, iš Prancūzų g. maisto prekių parduotuvės kasos pagrobė apie 210 eurų. Tada kitoje netoliese esančioje parduotuvėje buvo sulaikytas ir galimas įtariamasis, savo išvaizda panašus į ką tik išpuolį įvykdžiusį plėšiką. Tačiau, įtarimams nepasitvirtinus, jis buvo paleistas.

Po devynių dienų, balandžio 30-ąją, 15.50 val. taip pat užsimaskavęs asmuo tokiu pačiu būdu vėl apiplėšė tą pačią Prancūzų g. parduotuvę. Tada iš jos kasos aparato buvo pagrobta jau apie 500 eurų.

Dar po savaitės, gegužės 6-ąją, jau apie 19 val. panašaus svečio sulaukė ir Kalniečių g. esanti maisto prekių parduotuvė. Tik šį kartą užpuolikas, galimai atšilus orams, jau buvo prisidengęs veidą skarele. Tačiau ir vėl grasindamas peiliu iš kasos pagrobė apie 300 eurų.

O dar po savaitės ši parduotuvė vėl sulaukė taip pat užsimaskavusio ir ginkluoto asmens. Tada iš jos kasos aparato pagrobti apie 200 eurų. Po šio išpuolio policija išplatino galimo įtariamojo, kurį užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros, nuotrauką, prašydama pagalbos nustatant jo asmenybę bei buvimo vietą. Įtariamasis iki šiol nesulaikytas.

Jeigu ir toliau Kaune plėšikauja tas pats asmuo, tai, remiantis jo braižu, trečiadienį apiplėštoje Partizanų gatvės parduotuvėje jis vėl turėtų pasirodyti maždaug po savaitės. Nors, susidūręs su nelauktu pasipriešinimu, jis gali savo taktiką pakeisti. 


Šiame straipsnyje: apiplėšimasplėšikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Bet koks sportiškas

Bet koks sportiškas portretas
tas bėgantis plėšikas. Kokia taisyklinga laikysena. visai kaip per sprinterių varžybas.

Pliers

Pliers portretas
Tikrai kad kvaila pardavėja,už minimumą ne tik gerai dirbti neapsimoka,bet vagiui priešintis visai neieina į darbo sutartį ir už tai nemoka.Ačių nepasakys tikrai o jeigu pasakys,tai už akių pasijuoks.Nieko didvyriško nėra,tik beprotiškai atrodo.

NA NA

NA   NA portretas
na kvaila pardavėja ,kad aukoja savo sveikatą ir gyvybę ,gaudama minimumą už pardavėjos paslaugas ,gindama svetimą turtą, liks kalta ,nes tai ne įeina į jos pareigas ,,,sėkmės ,aš nekalta ,jis pats atėjo ,,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių