Kaune pėsčiųjų perėjoje sunkiai sužalota mergaitė

  • Teksto dydis:

Kaune automobilis partrenkė moterį ir mergaitę. Sužalotas vaikas gydomas reanimacijoje.

Eismo nelaimė įvyko trečiadienio rytą 6.38 val. Tunelio gatvėje, pranešė policija.

45 metų moters vairuojamas „Seat Toledo“ partrenkė ir sužalojo per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją dvi ėjusias pėsčiąsias – 29 metų moterį ir 6 metų mergaitę.

Mažametė pėsčioji dėl patirtos galvos traumos paguldyta į Vaikų reanimacijos skyrių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

požiūris

požiūris portretas
Ar pagalvojot kas nors, kaip jaučiasi vairavusi moteris? Nejaugi ji sąmoningai nutrenkė vaiką? Ir tų mamų nesuprantu, kodėl patamsiais, nesustojus automobiliui, tempia vaiką į važiuojamąją dalį. Ne kartą teko staiga stabdyti, kai mamytė su vežimėliu ėjusi tiesiai, staiga pasisuka ir kiša pirmiausiai vežimėlį tiesiai po ratais. Gerai, kai šviesu, kai neslidu, o patamsiais, žiemą? Turėtų būti abipusė atsakomybė!

Pestysis

Pestysis portretas
Vairuotojams jei nera sviesoforo perejos neegzistuoja..vaziuoja kaip beprociai nereguoja net I tai kad pirmoje juostoje sustojo vairuotojas kitas vaziuoja kaip vaziaves tiesiai ant galvos pesciajam.jiems negalioja taisykles.

fredis pestysis

fredis pestysis portretas
laikausi labai paprastos taisykles: izenges i pereja einu tik isitikines ,kad vairuotojas mane pastebejo ir mane praleis,o kiek buvo atveju ,kad lekia akis isdege net nepristabde - todel iki siol ir gyvas :)
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių