Kaune partrenkti du pėstieji

  • Teksto dydis:

Kaune, Varnių gatvėje, ketvirtadienio rytą partrenkti du pėstieji: 72 metų moteris ir 62 metų vyras. 

"Į įvykio vietą išsiųsti du greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Daugiau kol kas negaliu nieko pasakyti", – portalui kauno.diena.lt ryte teigė Kauno miesto greitosios medicinos stoties pamainos vyresnioji gydytoja.

Nelaimė įvyko, kai pėstieji ėjo per nereguliuojamą perėją. Į įvykio vietą atvykęs portalo kauno.diena.lt fotografas užfiksavo, kad prie perėjos tebestovi "Renault Espace", kuriuo ir buvo partrenkti žmonės, ir vienas greitosios medicinos pagalbos automobilis.

"Renault Espace" vairuotojas – 67 metų vyras – sakė esąs ištiktas šoko. Jis teigė, kad norėjo persirikiuoti į kitą juostą ir staiga priešais jį išdygo pėstieji. Anot jo, abu nukentėjusieji po avarijos buvo sąmoningi. Bent vienas jų patyrė galvos traumą – ant automobilio stiklo likęs žilų plaukų kuokštas.

Kauno policijos atstovė Odeta Tumelytė teigė, kad nelaimė įvyko 8.40 val. "Vyras, važiuodamas trečia eismo juosta, nesustojo prieš pėsčiųjų perėją, kai pirmoje ir antroje buvo sustoję automobiliai, ir, nepastebėjęs per pėsčiųjų perėją jam iš dešinės pusės ėjusių moters ir vyro, juos partrenkė", - sakė O.Tumelytė.

Automobilio vairuotojas blaivus. Dėl eismo įvykio pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

Varnių gatvėje yra viena reguliuojama pėsčiųjų perėja, tačiau dėl didelio avarijose nukentėjusiųjų pėsčiųjų skaičiaus šioje gatvėje planuojama įrengti dar vieną šviesoforu reguliuojamą perėją.


Šiame straipsnyje: pėstiejinelaimėskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sos,zudikai bujoja

Sos,zudikai bujoja portretas
Siandien ir ne tik,perejoj ties zoosodu ir Azuolynu praleke nerealiu greiciu gaidelis vos neuzkabines einanciuju,gal reiktu ka nors daryti policijai?

kaunas

kaunas portretas
Galetu kiekviena pereja padaryti su kalneliu - gulinciu policininku. Nori nenori sustotu

tiagi

tiagi portretas
ne pusamžis o senas pirdūnas ir dar bezdantį šunį vežą. Atimti teises ir liepti perlaikyti. Jaučiu naujų negautu dėl senatvės ir sveikatos . Prieš perėjas negalima persirikiuoti o ir aplamai turi būti mažinamas greitis ir įsitikima ar neina per ją žmonės. Parašykite kokia bausme skirs ir ar nebuvo dar girtas pirdūnas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių