Kaune Nemune rastas skenduolis

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kauno ugniagesiai gelbėtojai iš Nemuno ištraukė dar vieną skenduolį. Pirminiais duomenimis, apie šio nelaimėlio dingimą policijai dar nebuvo pranešta.

Velionis buvo aptiktas vieno metro gylyje ties pačia Kauno ir Kauno rajono riba. Kaip teigiama Kauno policijos suvestinėse, radinio vieta - Nemuno pakrantė  ties keliu "Via Baltica", važiuojant nuo Marvelės link Kačerginės.

Apie šį už poros metrų nuo kranto esantį skenduolį buvo pranešta sekmadienį, apie 13.40 val.

Velionio drabužiuose aptikti dokumentai, pagal kuriuos nustatyta, kad tai - 1956 m. gimęs Kauno rajono gyventojas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jo mirties priežasties nustatymo. Tiriamos visos įmanomos versijos - o gal vyriškis nenuskendo, bet buvo įmestas į upę jau nebegyvas, imituojant nelaimingą atsitikimą?

Pirminiais duomenimis, apie šio pakaunės gyventojo dingimą Kauno rajono policija duomenų neturėjo. Kaip jau rašyta, jos pareigūnai šiuo metu ieško tik pernai, gruodį, dingusio 65-erių kulautuviškio, išėjusio žvejoti prie Nemuno. Po kurio laiko rastos tik jo meškerės. Viena - ant kranto. Kita - vandenyje.

Pirmadienį oficialiai atpažinti, kaip jau rašyta, penktadienį Nemune už Vilkijos aptikto kovo 7-ąją dingusio Kulautuvos "Kernavės" sodininkų bendrijos pirmininko palaikai.

Prieš savaitę - praėjusį pirmadienį ties minėta sodininkų bendrija išplukdytos nežinomos moters palaikai dar neatpažinti. Pareigūnai nesulaukė dėl jų nė vieno skambučio. Nėra tokio amžiaus- iki 40 metų bei fizinių duomenų moterų ir tarp dingusiųjų, apie kurias pranešta prie Nemuno bei į jį įtekančių upių įsikūrusiems policijos komisariatams.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko sau

nieko sau portretas
Kaune Nemune...Kaunas nemažas, o Nemunas Kaune irgi ne 20m.ilgio

Rasa

Rasa portretas
Gal tai musu pazįstamas ,kurio kūno jau pussantro mėn nerasta ,paskutinemis ziniomis ,- įvykus konfliktui ,be sąmones ,buvo įmestas į Nemuną ...Kol kūnas nerastas ,byla stovi vietoj ...

...

... portretas
Geriau parasykit kas ji rado.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių