Kaune per muštynes apgadinti penki automobiliai

  • Teksto dydis:

Kaune per dideles muštynes, kurių metu, anot liudininkų, aidėjo ir šūviai, apgadinti penki automobiliai, buvę stovėjimo aikštelėje. Įvykio aplinkybes tiria Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyba, pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. 

Kaip praneša policija, šis incidentas, kokio Kaune jau nebuvo seniai, užfiksuotas vėlų sekmadienio vakarą prie buvusio naktinio klubo "3M", kuriame anksčiau buvo įsikūręs restoranas "Trys mergelės".

Apie pusę vienuolikos vakaro pareigūnams buvo pranešta, kad ten esančioje atokioje automobilių stovėjimo aikštelėje vyksta muštynės. Kaip teigta, tarp penkių-dešimties asmenų. Buvo girdėti ir šūviai.

Į M. Riomerio gatvę atskubėję keli policijos ekipažai įvykio vietoje sulaikė du Palemono gyventojus. Vienam jų - 20 metų, kitam - 27-eri.

Jaunesniojo automobilyje aptikta ir golfo lazda. Kaip įtariama, būtent ja apgadinti mažiausiai du šioje aikštelėje rasti automobiliai - "Audi" ir "Citroen". Tokie įtarimai pareikšti minėtiems asmenims, dėl kurių suėmimo nuspręsta į teismą nesikreipti. Esą teismai įtariamųjų, kuriems daugių daugiausia gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų, nes viešosios tvarkos pažeidimas priskiriamas nesunkiems nusikaltimams, dažniausiai suimti neleidžia. Be to, abiejų įtariamųjų biografijos - kol kas švarios. Iki šiol jie policijai nebuvo žinomi. Sulaikytuosius ketinama paleisti, tebetęsiant likusių incidento dalyvių paiešką. 

Likę trys automobiliai, apgadinti šio mįslingo incidento metu, - "Mercedes Benz" bei dvi mazdos. Kam jie priklauso, aplinkinių daugiabučių gyventojams ar spėjusiems pasprukti incidento dalyviams, tikslinama. Kaip ir tai, dėl ko kilo muštynės, kurių vietoje pareigūnai aptiko ir dvi šovinių tūteles.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kestui

kestui portretas
geriau pasidomekit kur seniunė padejo vbt pinigus, skirtus bendruomenes aplinkos gerinimui.kamera buvo nupirkta, ir kaip sake seniuniciai buvo atseit irengta prie tilto, bet .....piš. ir tylu kaip kape. vienu zodziu "labai rupinasi" gerove bendruomenės.

Kestas

Kestas portretas
Reikia ten videokameru ir reikalai zymiai pageres

Anonimas

Anonimas portretas
Prasom neizeidineti DEMOKRATIJOS KOVOTOJU.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių