Kaune maratono bėgiką ištiko klinikinė mirtis

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kaune vykstančiame bėgime „Citadele Kauno maratonas“ - nelaimė. Nuo starto nubėgęs apie kilometrą be sąmonės krito vienas bėgikas, rašo portalas 15min.lt.

  Vos prasidėjusį renginį aptemdė nelaimė. Nubėgęs kiek daugiau nei kilometrą Karaliaus Mindaugo prospekte be sąmonės krito 59 metų amžiaus bėgikas. 

Bėgiką buvo ištikusi klinikinė mirtis, tačiau medikai atstatė širdies ritmą. Vyras išvežtas į Kauno klinikas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Akivaizdu kad tas ėjimas pas gydytojus ir reguliarus tikrinimasis - tik fikcija.

Dovilė Ramoškaitė

Dovilė Ramoškaitė portretas
Tas bėgikas buvo mano tėtis. Ir man sunku sutalpinti į žodžius tą dėkingumą ir pagarbą, kuriuos jaučiu organizatoriams, savanoriams, medicinos personalui ir visiems prisidėjusiems prie to, kad tėtis liko gyvas. Bėgimas yra jo gyvenimas ir per pastarąjį dešimtmetį sportas ne vienu aspektu jam gyvybę jau išgelbėjo. Ir tai, kad širdis sustojo čia, kur medicinos personalas buvo už keletos žingsniu, o ne kai jis, pavyzdžiui, pirmadienį bėgtų į darbą, kaip kiekvienos darbo dienos rytą, yra stebuklas. Lengva pykti, sakyti, jog tą ar aną reikėtų uždrausti, jog kažkas galėjo atvažiuoti dar greičiau ar pasielgti kitaip, bet mūsų šeima yra tiesiog labai labai dėkinga kiekvienam prisidėjusiam, jog dar vis turime galimybę būti su vienu brangiausių žmonių. Beje, tėtis sveikatą tikrindavosi reguliariai ir itin pareigingai, tiesiog gyvenimas dažnai ne toks nuspėjamas, kaip kad turime jam lūkestį.

VK

VK portretas
Aš vis sutikdamas tuos belekenčius klausiu:nuo kuo jūs bėgat ,kad šitaip lekiat?Ar vejasi kas?Uždusę ,suplukę,liežiuvis ant peties,lekiuojantys kaip ciucikai, akys išsprogę matai sveikatą vejasi....artistai, po to kai jau infarktą arba insultą susitinka pakelėj ,kai vėlu būna, atsipeikėja kodėl aš ne namuose...?Teko pačiam nemalonumą kartą panemunėj patirt, ėjau per perėją kapų tvarkyt nešinas grėbliu kastuvu ir karučiu tai kažkoks durnius ant vilasipiedo pirdaklynio jau kai atlėkė ir kad tėškėsi man į karutį ,beprotis varžyboms ruošėsi, išsitaškė išsikruvino ant grindinio matai varžybos jam ant dienų ,tai šeip neteip vos ne per teismus karutį atpirko vat tokie susitikimai su sportu.....
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių