Kaune dingo nepilnametė (policija prašo pagalbos)

  • Teksto dydis:

Policija ieško pirmadienį Kaune dingusios keturiolikmetės Klėjos Gliaudelytės. Kaip portalui kauno.diena.lt teigė jos paiešką vakar paskelbę Policijos departamento Pajėgų valdymo valdybos pareigūnai, ši paauglė pirmadienio vidurdienį Raudondvario plente pabėgo nuo socialinės darbuotojos.

Policijos departamento svetainėje pranešama, kad dingusioji yra apie 160 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, rudų plaukų. Ji dėvėjo juodą striukę, mūvėjo šviesias sportines kelnes, avėjo rudus žieminius batus.

Išskirtinis bėglės požymis - ant abiejų rankų esantys randai. Anot pareigūnų, ši paauglė jau ne kartą yra pabėgusi iš Vilijampolėje esančio socializacijos centro, kuriame buvo ir dabar.

Turinčius informacijos apie šios keturiolikmetės buvimo vietą Policijos departamentas prašo pranešti jo budėtojams telefonu +370 (5) 271 99 00 arba tiesiog 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taja

taja portretas
Kodel nuotrauka juoduose remuose???????

nuomonė

nuomonė portretas
Parujos ir grįš.

LIETUVOS GYVENTOJA

LIETUVOS GYVENTOJA portretas
Visi vaikai gyvenangys ten yra viskuo aprupinti, gauna rubus, yra apiperkami naujais rubais, vezami i keliones. Tik siuolaikiniai vaikai turi tokiu draugu kurie viako primokina ir aiulo vykti i balius ir pan... Tai vaikai ir bega nes zino, kad ten butuose negali nei rukyti nei gerti... O vaikai yra viskuo aprupinti. Pati ten augau ir viska zinau, tik vaikai ten gyvenantys gauna daugiau nei kaikurie vaikai seimoje, todel isidirbineja kaip tik gali...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių