Kaune dingęs studentas galėjo išvažiuoti į užsienį

Kaune prieš Vėlines dingęs 20-metis Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Veterinarijos akademijos antro kurso studentas Evaldas Jagminas gali būti ne Lietuvoje, o Vokietijoje.

Kaune prieš Vėlines dingęs 20-metis Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Veterinarijos akademijos antro kurso studentas Evaldas Jagminas gali būti ne Lietuvoje, o Vokietijoje.

Kauno policija, pirmadienį gavusi Evaldo mamos pareiškimą apie dingusį sūnų, ėmėsi jo paieškų: apklausė artimuosius, draugus, kursiokus, apžiūrėjo jo asmeninius daiktus, išanalizavo ryšio priemonėmis gautus duomenis, nustatinėjo paskutinę jaunuolio buvimo vietą.

Pagal surinktus duomenis, tikėtina, kad jaunuolis gali būti išvykęs į užsienį. Policijos žiniomis, E. Jagminas spalio 26 d. nusipirko autobuso bilietą iš Kauno į Berlyną.

„Kol kas mes tik galime daryti prielaidą, kad vaikinas ne Lietuvoje, o išvyko į Vokietiją. Jo paiešką tęsime“, – portalui kaunodiena sakė Kauno apskrities policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Vita Jagminienė policijai pranešė, kad spalio 25 d. apie 16 val. jos sūnus išėjo iš namų Benediktinių g., Kaune, ir iki šiol į negrįžo. Nuo tada, kai vaikinas pradingo, jo mobilusis telefonas išjungtas. Jos teigimu, sūnus prapuolė pirmą kartą.

„Jokių giminių ar draugų nei mano sūnus, nei mūsų visa šeima Vokietijoje neturime. Mano sesuo gyvena Danijoje, jeigu jis būtų išvažiavęs ten, tada gal suprasčiau“, – išgirdusi, kad jos sūnus galėjo iškeliauti į Vokietiją, apstulbo moteris. 

Pražuvėlio mama atskleidė, kad tą dieną, kai dingo, Evaldas iš savo asmeninės banko sąskaitos pasiėmė visus pinigus – 1,5 tūkst. litų.

„Mano sūnus – filosofinio mąstymo, mėgsta skaityti knygas, bet niekada nebūčiau pamaniusi, kad jis tiesiog gali dingti be jokios priežasties, nieko man nepasakęs“, – nuogąstavo 43-ejų metų V. Jagminienė.

Ji nenuleidžia rankų ir pati ėmėsi netradicinių paieškos būdų. „Buvau pas du šamanus, o šiandien važiuosiu dar pas vieną. Jie man tvirtino, kad Evaldas neišvykęs, jis vis dar čia, Lietuvoje“, – tvirtino moteris.

E. Jagmino dabartinė mergina Indrė taip pat sutriko, išgirdusi, kad jos mylimasis galėjo išvažiuoti į užsienį.

„Kiek aš žinau, Vokietijoje jis neturi draugų, neįsivaizduoju, ką jis ten galėtų veikti“, – portalui kaunodiena.lt teigė ji. 

Vos prieš tris savaites atšventęs savo 20-ąjį gimtadienį, studijuoti į Kauną Evaldas atvyko iš Akmenės.

Jaunuolio požymiai: apie 2 metrų ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, ovalaus veido, mėlynų akių, tiesių gelsvų plaukų. Vilkėjo margą medžiaginę striukę, mėlynos spalvos džinsines kelnes, galėjo avėti sportinius batelius.

Asmenis, žinančius E. Jagmino buvimo vietą ar spalio 26 d. 16.30 val. iš Kauno autobusų stoties važiavusius tarptautinio maršruto Ryga-Kiolnas autobusu ir turinčius vertingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Asmenų paieškos skyriaus pareigūnus telefonais: (8 37) 30 33 59, 30 34 50 arba 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

karolis

karolis portretas
uzuojauta tevams

tttt

tttt portretas
nesamone,kad isvyktu,nebent kas pagrobe ,isveze, pardave,kad daryt nusikaltimus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių