Kaune dingo 86-erių metų močiutė

  • Teksto dydis:

Kauno policija ieško Marijonos Balandienės, gimusios 1931 m., kuri balandžio 19 d. apie 8.30 val. išėjusi iš namų, esančių Kaune, P. Kalpoko g., dingo be žinios.

Moters požymiai: apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo. Dėvėjo baltą skrybėlę, vilkėjo rudos spalvos puspaltį, tamsias kelnes, avėjo baltus batus. Moteris gali sunkiai orientuotis.

Asmenis, mačiusius ar žinančius M. Balandienės buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 068, (8 37) 303 355, (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domas

Domas  portretas
Sveiki mateme panasia mociute Vilniaus gatveje ir nusuko i kiemus kur veliau ja pameteme. Ji buvo su baltom kelnem, judais batais be skareles bet su ruda kepure panasia i berete, bet buvo puspaltis rudos spalvos ir ejo su krepsiais kadkart sustodama pailseti. Jei reikes tiksliau paskambinkit siuo numeriu860980815

Bakutytė

Bakutytė portretas
Jeigu šios močiutės vietoje, būtų jūsų mama ar artimas giminaitis, aš abejoju ar jus rašytumėte tokius kvailis komentarus...Gaila skaityti kai prieš akis išlenda jūsų komentarai. Jeigu jūs manote, jog tai LAABAI kieta, jus parodysite -savo merginom,vaikinam kokie jūs ALE kieti,klystate jus parodysite savo NEKULTŪRĄ.

Ila

Ila portretas
Bedievei patyletumet su savo komenrarais nesamoningais, jei jusu mama dingtu jus taip pat zeistu tokie komentarai... Atsilupeliai
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių