Kaune – dar viena skaudi eismo nelaimė

  • Teksto dydis:

Kaune nukentėjo dar viena pėsčioji. Nelaimė įvyko šiandien perpiet.

Apie 12.22 val. ties Karo ligoninės ir Vytauto pr. sankirta automobilis "Opel Zafira", kurį vairavo 67-erių metų vyriškis, pėsčiųjų perėjoje partrenkė 21-erių metų merginą.

Ją greitosios pagalbos medikai išgabeno į Kauno klinikas.

Policijos duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.

Liudininkų teigimu, per perėją ėjusią merginą praleido pirma eile važiavęs autobusas, o antra eismo juosta atlėkęs automobilis ją parbloškė. Apie skaudų smūgį byloja įskilęs priekinis opelio stiklas.

Šįryt Kaune nukentėjo dar viena moteris, ėjusi per gatvę. Savanorių ir Šiaurės prospekto sankryžoje automobilis "Renault Clio", kuriuo važiavo 62-ejų metų vyras, partrenkė 49-erių metų pėsčiąją.


Šiame straipsnyje: avarijapėstiejinelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kyborgas

Kyborgas portretas
Na nereikia didelem masinom praleidineti pesciuju,nes antra juosta vaziuojantys dar ne viena uzmus.Jau kiek tokiu atveju,o nekeicia eismo taisykliu ,nors tu juos pagaliu dauzyk.Dar daug zus pamatysit.

Visi

Visi portretas
turi būti atidūs kelyje - tiek vairuotojai, tiek pėstieji.O kad kai kurie pėstieji nesisaugo - tai čia faktas.Ne vieną ir ne du kartus esu sustojęs prie perėjos iš anksto, kai matau, kad link perėjos eina pėstysis.Sustoji, ir stebi kaip elgsis pėstysis priėjęs perėją - o jis net nepasuka galvos ir nepasižiūri net tik kad ar kas sustojo, bet ar aplamai kas važiuoja.Toks vaizdas kad jis eina pėsčiųjų taku, kur mašinų būti negali. Dažniausiai taip neatsakingai elgiasi tie, kurie niekada nevairavo mašinos.

Baneris

Baneris portretas
Kalta 21 m. mergina kuri ėjo per perėja nepažiūrėjus ar automobilis sustojo. Taip gali elgtis tik visiškas glūšius. Nežiūrint, kad eini per perėją, privalai įsitikinti, kad automobiliai sustojo. O jei galvojai, kad jis privalo sustoti - tai dabar gulėk ligoninėje su savo galvojimu ir ieškok satisfakcijos.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių