Kaune 18-metis partrenkė moterį ir vaiką

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune jaunas vairuotojas partrenkė du pėsčiuosius. Nelaimė įvyko Kovo 11-osios gatvėje.

Policijos duomenimis, apie 14.50 val. automobilis "Mazda 626", vairuojamas 1997 m. gimusio jaunuolio, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 2007 m. gimusį berniuką ir 1947 m. gimusią moterį. Jie dėl patirtų sužalojimų nuvežti į gydymo įstaigą.

„Vaikui lūžo koja, jis išvežtas į ligoninę“, – BNS sakė Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis.

Vairuotojas, pirminiais duomenimis, buvo blaivus. 18-metis neseniai gavo vairuotojo pažymėjimą.


Šiame straipsnyje: avarijasužalojimasnelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Violeta

Violeta portretas
Vairuotoju pazymejimus isduoti tik sulaukus 25 m.Dabar tik gauna teise vairuoti ir laksto kaip pamiseliai. Kaune jau greitai reikes vietoje pereju viadukus statyti.Pestieji gali tik skristi per gatve, nes pereiti saugiai niekur neimanoma. Tokiam vairuotojui bauda 10 tukstanciu euru, nereikes lakstyti. Retas vairuotojas sukdamas,persirikiuodamas ar lenkdamas rodo posuki. Greitis virsijamas ne 10 bet 30-50 km.Visiska savivale. Vilniuje vykdomi reidai, Kaune to nereikia, todel ir zudomi, zalojami zmones .

Kodel

Kodel portretas
uzsienio salyse pries pesciuju perejas vairuotojai PRIVALO NUIMTI KOJA NUO GAZO???Ten tokiu triuku ,kad perejoj uzmuse nebuna!!!

betvarke

betvarke portretas
o jis vaziavo pasirinkes saugu greiti?kodel uzsienyje tokiu problemu nera?kas butu vokietijoje numusus pesciaji perejoj?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių