Kas nuniokojo R. Meilutytės liepą?

Kauno policija ieško Rūtos Meilutytės liepą nuniokojusių vandalų.

Kauno policija ieško Rūtos Meilutytės liepą nuniokojusių vandalų. Nusikaltimas įvykdytas birželio pabaigoje.

Apie tai, kad birželio 25 d. Laisvės alėjoje nuniokota plaukikės R. Meilutytės liepa, policijai pranešė savivaldybės Miesto tvarkymo skyrius. Liepaitė buvo iškilmingai pasodinta pernai rugpjūtį.

Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė teigė, jog jaunam medeliui padarytos žalos įvertinti dar negalima.

„Mes laukiame, kaip pavyks medeliui peržiemoti. Jis pažeistas, bet mes tikimės, kad pavyks užgydyti žaizdą“, – sakė R. Savickienė.  

Buvo nuplėšta apatinė medelio šaka ir dalis kamieno žievės, tačiau dabar pažeista vieta užtepta dažais.

Už šį nusikaltimą gali grėsti bauda nuo 100 iki 300 litų arba laisvės atėmimas iki 30 parų.

Asmenys, matę minėtą įvykį ar turintys kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašomi kreiptis į Centro policijos komisariato pareigūnus telefonais (8 37) 30 36 83, 30 33 09 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEPRIŽIŪRIMA

NEPRIŽIŪRIMA portretas
Labai nuskurusi ta liepaitė, einu pro šalį ir matau NIEKADA NELAISTOMĄ, gelstančiais lapais. Kaip ir gėlės po liepomis, kurios vidurvasarį jau numetė žiedus, nes žemė sausa, nelaistomos ar labai retai, lietutis per tankią liepų lapiją gėlių nepasiekia. SAVIVALDYBĖS MOTERYS galėtų bent kasdien su kibiru palieti jauną liepaitę. Galėjo ir gėlių pasodinti "ponios", priešais savivaldybę po liepomis, PARODYTI INICIATYVĄ

ddddffhh

ddddffhh portretas
nuniokojo valstybes ir meilutytes priesai :-)

henrikas

henrikas portretas
vargse lieputyte...
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių