Kas Kauno rajone nušovė elnius?

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai aiškinasi, kas neteisėtai sumedžiojo tauriųjų elnių pateles. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sausio 16 d. Kauno rajone, Pagirių kaime esančiame miške, rastos, kaip įtariama, nelegaliai sumedžiotų trijų tauriųjų elnių patelių liekanos. Manoma, kad brakonieriai elnių pateles galėjo nušauti sausio 15 d. apie 22 val. Gamtai padaryta apie 20 000 eurų žala.

Asmenis, mačiusius šį įvykį bei galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno policiją telefonu 8 37 303 328, bendruoju pagalbos telefonu 112 arba el. paštu justina.ivanauskaite@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laivės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

giedrius

giedrius portretas
Kaip tai kas? Išsigimėliai.

Piktas

Piktas portretas
Bl zmones nedaede ar kas jiems yra kad saudo tokius zveris, isvis nukvakus liaudis.

Ot tai

Ot tai portretas
valgysim dešras iš elnienos ir nesuvoksim, kad tai laukinio gyvulio mėsa. Tik gaminkit švariai, ne taip kaip aš nusipirkau Urmo bazėje kumpelį prieš porą sav., žiūriu žiūriu kas gi čia neaiškaus po prieskoniais įspausta. Ogi cigaretės filtras! Vos neapsivėmia. Būčiau pakėlus vėją, bet tingėjau grįžt iš namų vėl. Be to ne vienoje vietoje pirkau dar dešros, lašinių. Gerai ir neprisiminiau kur kurioj vietoj pirkau. Daugiau bazėj gyvenime nepirksiu. Reikia labai žiūrėt. Gera man pamoka.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių